Tak u mě zákazníci začali Sledovaní rušit, většinou začnou využívat TV balíček co dostanou k mobilu v rámci Magenty nebo Spolu. Otázka je, jak dlouho bude trvat, než přejdou komplet...
Uvidíme jak dlouho bude trvat popichování Skylinku vs. Prima
https://www.parabola.cz/zpravicky/39415/tv-prima-v-boji-se-skylinkem-vklada-do-signalu-listu-s-textem/
Taky jsem zaslech, že se začíná domlouvat Starnet s O2 proti Primě.

• Upraveno

Mam taky pocit, ze paraziti ako je Prima / Nova resp u nas obdoba narkoza a hnoj by mali konecne dostat po drzke. Pravidelne sa zvysuju ceny za ich hnoj (pricom ziju z reklamy a platba za abonenta je len dalsie vypalne) a na zaklade zvysovania ceny sa to premietne koncovemu uzivatelovi pre, ktoreho je to len zbytocny podnet na spekulaciu vo forme zmeny operatora...klient operatorovi odide a pojde v dnesnej dobe najskor len mobilkarom...uzasne. Skylink to tiez dobre vie...kedze ti maju prioritu prave v telke...tiez im odide kvantum oveciek a poskodi ich to. Dufam, ze linearna telka ako je teraz do par rokov zanikne a tento hnoj nebude tejto podobe existovat. Keby mal skylink, o2, starnet a dalsie velke platformy trocha odvahu tak zdvihne kazdy telefon zavola tomu druhemu a na druhy den bude mat prima prekvapenie v podobe ciernej obrazovky. Poplatok za abonenta by sa dohodol behom par minut.

gemb Myslím si, že Skylinku zákazníci houfně odchází, minimálně v mém rajónu.
    Důvodů je více, zvyšování ceny, zastarávání technologie pro příjem, nutnost častých servisů nastavení a doladění antén hnutých od větru.
    Většinou si to kdysi každý instaloval svépomocně, nebo kamarádi, levná parabola, šmejdský třmen, stožár stará vodovodní trubka a dnes hromada problémů.

Pikard Zkus to NEJ připojení, je levnější a hlavně v ceně jsou automaticky 4 TV, což naše dvojdomácnost potřebuje. Většina služeb ani možnost 4 TV nenabízí a Sledovani za to chce příplatek. Zas tak drahý na měsíční vyzkoušení to není.
    Ale jinak to chce prostě vyzkoušet víc služeb, spousta jich je dokonce na první měsíc zadarmo, každýmu vyhovuje něco jinýho, není to jen nabídka kanálu, ale třeba i GUI, počet TV a podobně.

Alois Tohle vše je pěkné a omezení třeba na 2 streamy může být někde problém. To co mě ale s tím vším napadá je to, že jestli toto nebude časem u všech operátorů. Vždy je někdo ten první kdo udělá výkop a ostatní se postupně přidají. Je tedy otázka jak Prima začne "šlapat" na ostatní, co bude s cennou i u jiných operátorů za 1/2 rok, rok.

defender
      NejPřipojení TV je můj projektík 🙂
      Ano, je to oblečený 4NET do našich barev. Ano, náš web už pokulhává a mám v plánu jej letos pro IPTV nějak vylepšit. Web byl primárně pro sběr leadů na zájemce o internety a pokud mně dělá landing page 15-20% konverzní poměr, pak design neřeším. Pro předplatné IPTV to ale vylepšit chci. Možnost vyzkoušení jen na základě zaslání emailu dělat nechci, protože to s sebou přináší 90% vyzobávačů, kteří si to pak reálně nezaplatí. Předplatné je bez závazku, takže ho můžete vyzkoušet klidně jen na měsíc za těch 195 Kč 🙂
      Kdyby se některý ISP nechtěl crcat s malou marží za IPTV, mohu mu nabídnout spolupráci s NejPřipojení TV a rozdělením zisku. Neměl by tak s IPTV takřka žádnou práci a dál se můžete věnovat primárnímu bissu 🙂

lukalus myslenka zajimava, ale toto nase smlouva nepokryva, takze tento zpusob spoluprace bude v rozporu s uzavrenou smlouvou.

Nemám na mysli přeprodej.

Zrovna u NejPřipojení bych měl strach, že v případě jakéhokoliv problému s TV začne našim zákazníkům vnucovat jeho přeprodej pevného připojení od "velké" trojky, tak jak to dělají oni!

miract pokud máte @miract pocit, že jsme podvodníci či dokonce poje#bávači, tak mě to celkem mrzí. V roce 2016 jsme vznikli právě na spolupracích s lokálními ISP, ale čas bohužel ukázal, že většina z nich se prodala Nejce nebo Nordicu, takže nyní bohužel většinu sítě vlastní O2 (tedy Cetin). Vždycky jsme prodávali raději lokální poskytovatele. BTW na základě čeho píšete "tak jak to dělají oni!"? Pokud je někde pouze optická síť Nejky (dnes bohužel O2) a nic dalšího kromě xDSL tam není, co máme tedy nabízet? 😃 Rád si nechám poradit. 🙂

lukalus kdyz to takhle napisete tady na foru tak to chapu. Ale dosud jsem jako neznaly clovek videl stranky na kterych neni videt ani par screenshotu toho co nabizite. Myslim ze napsat na stranky: Poslete 195Kc a my se Vam ozveme zpet na email s tim jak mate pokracovat dal urcite zakazniky nepritahne a osobne ucim rodice neco takoveho na internetu nikdy neudelat 😀

Ale narazil jsem na Vas kdyz jsem realne hledal alternativu k soucasne IPTV a ozkousel bych kdybych mel moznost. Stejne jako jsem zkousel ostatni sluzby aspon na ten tyden. Ale jak pisete, realne z takovych zakazniku je malo co opravdu zustanou.

defender máte pravdu, určitě dobrej point. Sice jsou náhledovky u aplikací při stažení, ale na tom webu by to být taky mohlo 🙂
            Když mně někdo napíše na webu na chat, dávám testovací přístup na 24h nebo třeba slevu na první měsíc. Také mně jde o to, aby ten zákazník nakonec měl tu platební kartu a nechtěl to posílat složenkou 😃

Chtěl jsem se zeptat, je nějaká možnost monitorování těchto IPTV služeb, zda nemají výpadky? Že si je všechny objednám a pustím, tak to nemyslím. Ale když mě někdo zavolá že se mu seká TV, tak mám nějakou možnost si to ověřit. Jestli to běží třeba na deseti IP.
            Díky
            Tom

Miniseriál Dcera národa: Chceme vás jen upozornit, že z rozhodnutí České televize tento seriál nebude možné sledovat zpětně tak, jak jste zvyklí u jiných pořadů. Moc nás to mrzí, ale věříme, že si dnes večer najdete chvíli a užijete si tento příběh naživo od 21:05 na ČT1 ve SledovaniTV.

Platí to jen pro SledovaniTV ?
            U 4net a SweetTv co jsem zkusil jde pořad nahrát i se vrátit na začátek.

Také se to týká seriálu Hořící keř.
            A píšou, že je to plošné omezení, protože ČT nemá práva k nelineárnímu vysílání.

o 15 dní později

Dalsi pojeb se zmenou poradi kanalu u vsech lidi...

Funguje Vam ten curl skript?

Sere mě jim dělat support, a poslouchat to od důchodců...

Tak jasne...

S postupem casu jsem si cim dal vice jist tim, ze nabizet IPTV byla velka chyba.
            Jak z toho ven, abych nenasral klienty ? Nyni po zdrazeni prodavam sluzbu s marzi 1,- .
            Nemam kule na to, abych 2x do roka zdrazoval.
            Navic si klienti asi mysli, ze zdrazuji ja a mam ten internet cim dal drazsi.
            Zdrazuje se ale jen IPTV.
            Mate nekdo nejaky plan, jak se zbavit IPTV, aby to bylo co nejmene bolestne pro klienty ?

Dovolím si upravit / doplnit Váš pohled na věc v části " Zdrazuje se ale jen IPTV " na "Zdražuje stále jen Nova a Prima". ;-).

📡 Telekomunikace.cz