svestka Nic takového nemáme. Na účtě je 1 nebo 2 zařízení stejného typu.

nejsou zase nějaké útoky? na nás teď kratičký pár minutový byl, takže u TV se to hne ukáže že....

okoun Na co ti útočí? Nám se teď 2x v týdnu dělo něco na hlavním routeru, ale nepřišli jsme na to co to bylo. Jen si lidi stěžovali na výpadky.

To asi nebude tim. Na STB to píše jen - omlouvame se, něco se pokazilo.

o 12 dní později

Registrujete teď nějaký výpadky?

já jo, opět...

si už dělají srandu 😡😡😡

Teď už i mě to začíná stát.

Ale má to progres, už to ukazuje Ocekavany cas obnovy sluzby v 19.10 🙂 uvidíme jestli to klapne 🙂

whef to je ta půlhodina co startuje databáze...

Doprčic, co je TAK TĚŽKÝHO na tom, udělat si 2 datacentra, 2 hlavní routery, MPLS podklad (nebo správně VLANy), HA řešení a celý to jen a jen škálovat?!!! Vždyť tohle není normální. Potřetí během měsíce?! Takhle, kdyby nám fungoval net, tak nás firmy sežerou......

A když nabídneme pomoc s tím, že jim to teda postavíme - neboť pro naše firemní klienty tohle prostě máme, tak ne, my to zvládneme sami... no, to vidíme.... U nás taky samozřejmě problém.

Ale podle vyjádření fb myslím že tam někdo něco posral tím jak je to prezentovány... Že už ví co se stalo...

no týýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýole já už se půjdu asi střelit, lidi se poser....

Už bezime.

Přestávám SledovaniTV nabízet, at si zakaznici zvoli reseni sami...

cmgn to už prezentovali asi 2 krat co si pamatam že to maju spravene v HA ale ocividne nie 🙁

whef Ale má to progres, už to ukazuje Ocekavany cas obnovy sluzby v 19.10 🙂 uvidíme jestli to klapne

nam stale davalo ze problem s pripojenim, na net. To neviem ci mame blbcov, ale 20 ludi nam spravilo reset routra mozem ist obehavat 🙁

Zlaty satelit 😃 Ten ide stale a tie 3 mordory rocne nikto neriesi lebo vie, zej e to pocasim 😃

Kliiiid vasi práci a komunikaci s klienty vám určitě vykompenzuji v podobě kanalu treba T Noe2 na 2 dny free

📡 Telekomunikace.cz