Už sice běží, ale mám toho plnou prdel... lidi jen nasrani... nevím jak to mají řešené, ale bylo mi řečeno, ze posledně byl problém na ciscu co směřuje streamy mezi serverovnami. Nevím jak to chápat.. jestli někde mají nějakou část technologie a jinde jinou... uprime je mi to asi jedno, ale mají to mít redundantne všude... to jsem teď řekl i obchodakovi... aby mi odešli zákazníci, co nás živí kvůli nefunkční službě, ze které mám hovno, tak to je vrchol...
Sledovanitv.cz, diskuze
Existuje nějaká platforma, která se dá použít, ohnout k obrazu svému, naškálovat si na to HW a mít nad tím svoji kontrolu? Přesně tohle mě neskutečně sere - když nad něčím nemám kontrolu a pak tím trpí můj primární business..... Krom okruhů od VF a CETINu máme všechno svoje, vyplácí se to, ale ta televize je furt slabý článek...... 4net tohle nabízel, ne?
- Upraveno
whef To neřeším. Pokud někdo poskytne streamy, tak si to rádi postavíme sami. I pro našich pár tisíc domácností se to vyplatí, pokud to bude stabilní. Zákoš ti odejde jen ze 2 důvodů
1) někdo šíleně podstřelí cenu
2) nefunguje ti to
Jiný důvody nejsou a pokud mám mít službu, která má nedokonalosti, kvůli které mi klienti mohou odejít, tak si ji radši postavím sám a budu ji mít celou pod svoji kontrolou. Stejně jako, krom okruhů, všechno. A jelikož nejsme jako každý Franta Vomáčka, který poskytuje internet, děláme hlavně střední a větší firmy, tak jsme zvyklí na trošku jinou úroveň kvality :-)