petrbacina Na to vypadá docela nadějně chystané UBNT GigaBeam Plus 60 GHz (bacha, neplést s UBNT GigaBeam!). Na těch zaoblených hranách by se toho moc držet nemuselo. i4 už ho sice má v nabídce, ale kdy bude skutečně dostupné a bůh ví, jestli ho někdo stihne otestovat ještě během letošní zimy....
Diskuze k pásmu 60 GHz
To snad raději nray.
dagus tiez to ubnt vidim ako krok vedla to giga lr to ani polovicny kanal nevie nic bieda to radsej presne od mk nray a je to lepsie.... skoda cakal som ze ten giga lr bude vediet polovicnu kanal pak by to bolo super takto je to nula bodov...
uplne nechapu ten obri pocet ruznych 60G produktu od UBNT co ted chrli ven. Pulka z nich je uplne slapnuti vedle... Jedinne co je pouzitelny tak je LR, ale to zase je sitova antena s debilnim rozvrzenim jako LHG... nechapu...
- Upraveno
No hele, ta nová ubina může být docela slušná, není tam klasická parabola ozářená zpředu, ale je to hodně podobné jako například Archery Target u DISCu. Určitě se na tomu bude sníh držet méně než na sítu.
dotaz ... videl uz nekdo jak vypada nray rozebranej? google mi nic nenasel zadne foto a rejpat se v nem nechci
Na mk fóru to myslím je. Viděl jsem to nekde
ppp76 gigabeam lr nevie
LHG60 a gigabeam lr je to iste len ku gbe lre nalepili single chain 5ac backup...vnutri je qualcom
To je mi jasne, vsak jsem to tak i psal, ale ta ploska nikde neni videt, asi to rozdelam sam.
Hlavne je tam uplne nahouby to dotahovani toho drzaku., pres pruchodku, fakt super navrh.