julian U WAP s jednou 60° anténou tento problém není/nebyl?

Nevím, o tom, ale tyto zařízení nepoužíváme jako AP, tedy nemohu potvrdit, ani vyvrátit.

Ještě je zajímavé, že takto postižená (chybující) jednotka byla schopna negativně ovlivnit i sousední 60GHz spoj, tedy vypadá to, že to pak nedrželo pevně freq.

julian Mám podezření na stejný problém s LHG 🙁

julian Pomůže vyměnit jednotku na AP, vypadá to, že nějaká série WAPx3 je citlivá na změny teplot. Po výměně za nyní zakoupené problém ustal. S vadnými nyní experimentujeme a po otestování případně budeme reklamovat.

A nyní zakoupené WAPx3 jsou jaká revize?

ja nemam zadnou revizi a problemy nepozoruju u 5 klientu.

Také hlásím s RBwAPG-60ad-SA problém v mrazu. Spoj na 103m, jeden klient, nesněží, námraza není, signál lítá 20-80. Za dva dny třeba 80x linkdown. Sice ne na dlouho, v logu jsou třeba dva vypadky. Zkusím vyměnit ta obyčejnou WAP

WAPka je z 8/19

basty Ahoj, vůbec to není tak, že by to dělaly všechny, prostě jen 1 z 10ks...

julian jj chapu to. tech 180 mam cca do 10 a nikde nic neeviduji... takze asi vadne kusy... uf.

mirek_k

Skus druhý kus, měl sem vybaleno z krabice a cyklicky se to odpojovalo a začalo to zhazovat i ostatni klioše na sektoru. Dal jsem další a vše v pořádku.
          Šlo to na reklamačku, zatím nevyřízeno.

Technik Psal jsem, že to dělal i druhý kus ze stejné dodávky.

Nevim kde byl problem ale tri spoje na 58320 dva na lhg do 100m nray na 460m kolem pulnoci zacli padat signal mizernej az rano kolem osmej se rozbehli na plnou rychlost , spoje od sebe vzdaleny cca 10 km ze stejnejch bodu spoje co byly na vyssi frekvenci bezeli ok , nechapu co se stalo , mraz uz to byl i vetsi a byly ok ( na 58320 hodne vadi kyslik tak asi zavan cerstveho vzuchu jinak nevim 🙂 )

AKoze co som napisal doladit je co treba...myslim v dielni mikrotiku...maju co doladit na sw ak nie aj hw....prave kvoli tomuto to povazujem za nepouzitelne...prakticky zadarmo robite testerov a vasi zakaznici su pokusni zajaciti 😃

gemb Pokud bude trvanlivost 2,5 roku tak za 6k za spoj tak beru obmena po 2 letech je si myslim OK.

gemb A proč to teda nasazuješ? Nikdo tě nenutí 🙂 A nebo si kup UBNT, siklu, Ignite dle libosti 🙂

honzam ptmp nechodi...ptp chodi v dobre za tie prachy..tych par problem v ros prezijem

Nevim jak komu mne chodi fajn zk proste info ze to obcas vypadne.... pripadne tam zustane 5ka a prehodi se to...

pod ake mrazy vam to zacne padat?
                pozrel som spoje mame tu -15 dneska husto snezilo lhg bez radomov najhorsie spadlo na -66 ale anteny su pri teplom skupenstve.. ani jedne down fressnelka je cista ako lalia ked nesnezi je signal -54, samozrejme len ptp .. ako som uz danvo pisal ptmp je pre ludi co maju radi vypadky a ako vidim prichadza sa na to...

📡 Telekomunikace.cz