laibir Nastavuji konkrétní, protože bys mohl rušit některé FS spoje o kterých víš jaký mají kanál a nemusíš je chytit, ale oni tebe jo.
pedro4444 gemb tiez som to dal an jedne testovaci spoj a uvidime ci to bude lepsie ako 66 ale teoreticky by to malo byt stabilnejsie tak som zvedavy na prvy dazd 🙂
machca dagus nějakej Victor, takové obyčejné decentní světlo, ale čildlo v něm je wireless na 58320 kanál jsem vyřadil, a od těch dob mi přestali brousit netopýři kolem baráku
sidi gemb Tak něco s tím udělat musí, svolávačka jako u aut tu asi fungovat nebude 😃 Tipuju, že akorát nastavili CPU, aby pořádně topilo když klesne teplota 🙂
selic sidi Většina těhlech rádií v jednom čipu má interní měření teploty a ve firmwaru možnost kompenzace sw prostředky. Akorát to musí programátor zapnout 🙂
pedro4444 gemb konecne prsalo ako dive a otestoval tu novu frekvenciu ale mam taky pocit ze to viac popadalo ako na 66 u teba na tom spoji sa to ako prejavilo?
vecino Já bych osobně více ocenil kdyby vyladili současné produkty ala GigaBeam / LR / AF 60 LR, aby fungovaly minimálně stejně dobře případně i o chlup lépe než Mikrotik 60ky. Protože mám pocit, že to jsou zatím stále jen nedoladěné polotovary.