vecino Já bych osobně více ocenil kdyby vyladili současné produkty ala GigaBeam / LR / AF 60 LR, aby fungovaly minimálně stejně dobře případně i o chlup lépe než Mikrotik 60ky. Protože mám pocit, že to jsou zatím stále jen nedoladěné polotovary.
basty Kolem 4km mate neco? Jak se to chova na tuto vzdalenost? Je mi jasne ze to v mordoru padne, spis me zajima nejaka ta hranice... Dik
psichac https://community.ui.com/stories/contest/6-35-km-long-60GHz-airFiber-LR-link-in-Trenciansky-kraj-Slovakia/ab19f432-7e42-4548-88c3-584009a13ce7 Aha, aj nieco domace. Ale aspon tam je aj nejaky realny traffic, vacsina tych "top 10" tam nema ziadne data, nic netecie... Tuna (teraz 17:21) ze 170/30Mbit. Ale "drahe" to je joj... A ten dazd/sneh...
s_a_m Zatim chutnaji, ale max 1ft paraboly nic jineho a davali jsme ho tak 50 cm nad strechu. Teda pokud jde o AF 60 LR 🙂
piti_sk drastys drzi to, sme to namotovali a hned prisla snehova fujavica, a pohodicka, samozrejme na nich mame random.
s_a_m Pokud mas zakrytovano tak snizujes ryziko 🙂 nejvic vadi voda na parabole a to mi povrdili dva pritmni vyrobci parabol a spoju.