mirek_k honzam Ano, s touto verzí a nastavením se to výrazně zlepšilo, ale že by to bylo v pohodě, to bych neřekl. Já eviduji 10-20 krátkých odpojení klienta za den.
jenya mirek_k To je jako zlepšení? Pokud to takle nefunguje, tak podle mých měřítek je to nepoužitelné. To snad ani tu wap60gx3 nebudu vytahovat že šuplíku. Nebo je tu někdo komu to opravdu funguje?
mirek_k jenya Ano, oproti stavu před touto úpravou je to výrazné zlepšení. Před ní to nešlo provozovat pro více než 1 klienta.
okoun jj jak jsem prvně psal že to zabralo tak bohužel to nezabralo, je to na pikaču, musím to vyměnit za 60st, ona totiž ta 60st má tak v reálu 120st 😃
s_a_m Hele neni zkouseno s kolegou na trojnozce a fak + 20 a signal ve vzalenosti cca 390 m od bodu 80 mcs 6
okoun ok těch 120 jsem asi přehnal ale 100 určitě, jako když to připojujete na rozumné vzdálenosti samozřejmě ne žádné 300+ 🙂
laibir A co teď verze long-term? Zkoušel někdo? Já mám zatím 6.45.9 a tu novou 6.46.7 nemám odvahu nasadit.
laibir A je normální, že se klienti nenalinkují všichni na 2,3G když jsou do 150m. Klienty dávám všude jen wAP.
jenya Na 150m to už je bez rezervy, takže se ani nedivím, že se to nenalinkuje na plno. Nicmene by mě zajímalo zda se to nedpojuje při aktuálním slušným dešti.
petrbacina 150m na wapky je hodně. Ty fakt tak do 80m+- Déšť na takovou krátkou vzdálenost nemá prakticky žádný vliv 😉
laibir Takže dáváte LHG? Po posledních nájezdech úředníků bych se toho bál. I když vidím, že konkurence to nasazuje i na 30m.
gemb honzam to aj chodi ? ci ked silno prsi tak su bez netu? na ptp by som nedaval wapky proti sebe nie to este ptmp....akoze vazne...ako to chodi ?
laibir Takže Cube do 400m? Víc ani nepotřebuji. Škoda, že to má jen 100M port. Ale aspoň to nemusím omezovat.
vampir Mě padá Cube i na 96m proti WAPce té 3x60 verze Cube 6.46.1(starší nejde) AP 6.45.7 .. Někdy den dva klid pak 5x do hodiny at svití slunce stejně to padá.. Jaká je tam verze se mi zda vůbec nezáleží..