s_a_m Hele neni zkouseno s kolegou na trojnozce a fak + 20 a signal ve vzalenosti cca 390 m od bodu 80 mcs 6
okoun ok těch 120 jsem asi přehnal ale 100 určitě, jako když to připojujete na rozumné vzdálenosti samozřejmě ne žádné 300+ 🙂
mirek_k jenya Ano, oproti stavu před touto úpravou je to výrazné zlepšení. Před ní to nešlo provozovat pro více než 1 klienta.
laibir A co teď verze long-term? Zkoušel někdo? Já mám zatím 6.45.9 a tu novou 6.46.7 nemám odvahu nasadit.
laibir A je normální, že se klienti nenalinkují všichni na 2,3G když jsou do 150m. Klienty dávám všude jen wAP.
jenya Na 150m to už je bez rezervy, takže se ani nedivím, že se to nenalinkuje na plno. Nicmene by mě zajímalo zda se to nedpojuje při aktuálním slušným dešti.
petrbacina 150m na wapky je hodně. Ty fakt tak do 80m+- Déšť na takovou krátkou vzdálenost nemá prakticky žádný vliv 😉
laibir Takže dáváte LHG? Po posledních nájezdech úředníků bych se toho bál. I když vidím, že konkurence to nasazuje i na 30m.
gemb honzam to aj chodi ? ci ked silno prsi tak su bez netu? na ptp by som nedaval wapky proti sebe nie to este ptmp....akoze vazne...ako to chodi ?
laibir Takže Cube do 400m? Víc ani nepotřebuji. Škoda, že to má jen 100M port. Ale aspoň to nemusím omezovat.
vampir Mě padá Cube i na 96m proti WAPce té 3x60 verze Cube 6.46.1(starší nejde) AP 6.45.7 .. Někdy den dva klid pak 5x do hodiny at svití slunce stejně to padá.. Jaká je tam verze se mi zda vůbec nezáleží..
ladik Asi jsem mel stesti, ale od nasazeni na jare na 90 a 120m o tom nevim, jestli tam byli nejake mikrovypdaky neresim, protoze na tom mam dva hrace a ty by uz volali :-)
jenya Pak, ze zazraky nejsou. Muzes se s mami podelit o tvuj setup? Firmware, pocet a typ klientskych jednotek? Predpokladam, ze AP je wap60Gx3.
ladik 6.47 a nastaveni zadne je tam jen DHCP a na wlan hdcp client tot vse a kanal tusim ten 64800 a jsou oba pripojeni na ten WAP x3 jeden pod uhlem 60° a druhy skoro kolmo ted 0° pardon ten druhy klient ma WAP s trychtyrem od p.Stourace.
vampir ladik Nenapsal jsem že na tu WAP3X mam zatím jen jednoho klienta (CUBE) Ta funkce mdmg-fix řeší ptmp ne ptp aktuálně ne? i když kdo ví..