gemb: Nic zláštního? Pokud zvedáš rychlost z 50/5 na 250/250 za stejnou cenu tak to podle mě dost zajímavé je. Navíc třeba u nás mají rozkopané celé město čili budou to nabízet opravdu hromadně...
T-Mobile FTTH
Myslim si ze do 5let byde v kazdem meste co ma +5tis obyvatel jeden s gigantu s optikou.
To je realita.
- Upraveno
jcltm to aj tu ale zalezi od dediny, kde su neni na hlavu tiez je vsetko v zemi a kde poslanci nerozmyslaju tak sa stale vyuzivaju drevene stlpy a cast sa montuje tak..kazdopadne joke je, ze instalacie z roku 2018 maju uz teraz kompletne hrdzave opticke stlpikove rozvadzace je to tak hrdzave ako keby to tam bolo 30 rokov...
Zaujimave to maju napr v niektorych castiach GB, tam je pod zemou vsetko a doslova last mile je vzduchom...je stlp a z neho lucovito kable do kazdej strany, kolko krat aj viac ako 12 domov pripojenych....a vobec to nevyzera tak zle...privod je zo zeme, hlavna trasa tiez a len to posledne do domu je drop. Stare kable ziadne.
Stavime site i v tech nejvetsich dirach.to je normalka.
standula hmm, o nich se pisi clanky , kdyz takhle stavi lokalni isp, zadny clanek o nem nikdo nepise
viktornovotny kdyz takhle stavi lokalni isp, zadny clanek o nem nikdo nepise
holt ked sa o to provider nepostara, samo sa to za neho neurobi..
Co dnes není reklama. Podívej se na příspěvky našich politiků (záměrně nebudu jmenovat). Ať už je příspěvek o čemkoliv tak to podstatné je aby tam byla vidět značka kafe, oblečení a dalších nesmyslů. O lidech to vůbec není.
okoun zásadní nepochopení toho jak se točí svět ...
okoun na tom není nic paranoidního to je holý fakt
moje babička vždycky říkala že produkt, který potřebuje reklamu asi moc dobrý nebude. A ruku na srdce bez masivní reklamy by dnes ty největší hráči na trhu nebyly tam kde jsou a reklama je všude kam se podíváš. Na druhou stranu nemůžeme vědět jestli článek prostě napsal někdo kdo se o to místo zajímá a chtěl informovat ostatní. Kdybys něco v takovém rozsahu dělal ty tak by o tobě taky někdo napsal. Ty bys řekl hurá a teď mám reklamu zadarmo. Nevim jestli by si utíkal do redakce připomenout aby nezapomněli článek označit jako "reklamní sdělení"