gemb Ale v Německu je to udělané pořádně, žádné převěsy, všechno pěkně v zemi. Je pravda, že gigový tarif na tom stojí 79€, ale to jsou tam hold běžné ceny...

• gemb replied to this.

jcltm to aj tu ale zalezi od dediny, kde su neni na hlavu tiez je vsetko v zemi a kde poslanci nerozmyslaju tak sa stale vyuzivaju drevene stlpy a cast sa montuje tak..kazdopadne joke je, ze instalacie z roku 2018 maju uz teraz kompletne hrdzave opticke stlpikove rozvadzace 😃 je to tak hrdzave ako keby to tam bolo 30 rokov...😃
    Zaujimave to maju napr v niektorych castiach GB, tam je pod zemou vsetko a doslova last mile je vzduchom...je stlp a z neho lucovito kable do kazdej strany, kolko krat aj viac ako 12 domov pripojenych....a vobec to nevyzera tak zle...privod je zo zeme, hlavna trasa tiez a len to posledne do domu je drop. Stare kable ziadne.

jcltm
    Presne, my jsme na rozhrani zapadu a vychodu. A kdyz uz i na vychode v lese trceli ze zeme hdpe trubky mezi vesnicema o trech domech, docela jsem koukal.

Stavime site i v tech nejvetsich dirach.to je normalka.

standula no jo no na e-government (nebo nevím co tou digitalizací myslí) musíte mít doma optiku a nejlépe od t-mobilu 🙂

standula hmm, o nich se pisi clanky 🤦‍♂️ , kdyz takhle stavi lokalni isp, zadny clanek o nem nikdo nepise

pixall tak to je ale potom reklama, článek by měl být napsán naprosto nezávisle když už...

Co dnes není reklama. Podívej se na příspěvky našich politiků (záměrně nebudu jmenovat). Ať už je příspěvek o čemkoliv tak to podstatné je aby tam byla vidět značka kafe, oblečení a dalších nesmyslů. O lidech to vůbec není.

Puski jenže je rozdíl mezi článkem a PR článkem, myslím, že každému je to jasné co je co.
          Pokud budu paranoidní tak na fotce s ministrem před strakovkou, kde ho přiváží superb budu tvrdit že je to tajná reklama na škodovku 🙂

okoun na tom není nic paranoidního 😃 to je holý fakt 🙂 moje babička vždycky říkala že produkt, který potřebuje reklamu asi moc dobrý nebude. A ruku na srdce bez masivní reklamy by dnes ty největší hráči na trhu nebyly tam kde jsou a reklama je všude kam se podíváš. Na druhou stranu nemůžeme vědět jestli článek prostě napsal někdo kdo se o to místo zajímá a chtěl informovat ostatní. Kdybys něco v takovém rozsahu dělal ty tak by o tobě taky někdo napsal. Ty bys řekl hurá a teď mám reklamu zadarmo. Nevim jestli by si utíkal do redakce připomenout aby nezapomněli článek označit jako "reklamní sdělení" 🙂

tak označení reklamního sdělení je záležitostí editora ne toho o kom se píše článek že 🙂 pokud někdo článek neoznačí jako reklamní sdělení je to selhání jednotlivce.
            jasně praxe bývá hořká, ale myslím že není úplně dobré na všechno rezignovat a mávat nad tím rukou.

o rok později

Tak už nám tu zase obíhají obchoďáci po bytech. Máte zkušenost s touto nabídkou od t-mobile? Začínají na 120,- + 30,- za modem rychlost 250 Mbps

hafieror Jo, u nás to taky zkoušeli už poněkolikáté, ač je u nás zákaz podomního prodeje. Když jsem jim řekl, že gigabitovou optiku mám už bezmála 10 let od lokála, zůstal chapec čumět s otevřenou hubou a při té příležitosti jsem za ním zabouchl dveře 😉

Najlepsia je ta polozka ze " zvlada az 30 zarizeni naraz"🤣🤑

Jak to maji podchcené aby jim se jim lidi po 2 letech na to nevyprdli? Předpokládám že to většina udělá a kdo ne tak je to jenom o lenosti něco řešit / měnit?

Právě že vyprdnou. Berou si to na 2roky a pak od nich zase odchází.... (osobní zkušenost)

📡 Telekomunikace.cz