kozlicek 30/6, 150/50, 400/100. Majitel vie ako je co spravene to sa neboj, podstata je, ze to funguje. Poviem ti dalsi pripad ktory poznam do detailov (byvala firma) Bytovka novostavba bez pripravy na net. Firma nalistovala chodby, do kazdeho bytu drop cierny...na chodbe tplink sfp switch, u klienta rb260gs a do toho tplink 740n, pripojene na 10km na jirous29 s rb911 single chain do mesta...ten spoj dal 30-35Mbit. Ponukalo sa tam na zaciatku 10,20 a 40Mbit 😃 Pokial viem, ten spoj je tam doteraz a poskytuje sa tam dokonca az 90Mbit 😃 Takze tak...ale firma to robila zase kvoli tomu, ze poziadavka optika, to ze je na streche 5ka nikto neriesil, len ti co tam byvaju pretoze, to nechodilo....inak pri vacsich optikach prostre prenajatych okruh....ista kapacita, kvalita a neriesim spoj. Inak akoze, spoj na barak som chcel a chcem Ray3 s 30cm antenami ale stale tu koluje nejaky problem okolo ray3, nejake zaseky ci co takze som sa neodvazil to kupit...dalo sa 60G a to ide dobre.
tulo presne moja rec...kvalita u tych zakaznikov vyrazne porastie ked ich prepojis s PTMP 5GHz na PON. Postrazit si bod A a B, dostat na bod B vela kapacity neni az taky problem, stale je a bude problem dostat vela kapacity na vela bodov B...