jake máte aktuální zkušenosti s tímto portálem? v minulosti jsem to zkoušel a byla z toho nula nula, hodně zakázek bylo úplně mimo náš region i když jsme ho měli definovaný, dávat 6K Kč bez DPH za 2 roky tedy byla mínusová bilance....
Zkušenost s poptavej.cz?
- Upraveno
Admin: Může obsahovat zavádějící informace, viz vyjádření Poptavej
Naprosto marná služba. Je supervýhodná pro tu společnost. Poptávající má tolik nabídek, že se ani neobtěžuje odpovědět. Za celý rok nebyla jediná zakázka. Navíc při uzavírání smlouvy se dušovali, že když z toho nic nebude, vrátí peníze. Když došlo na lámání chleba, tak mi předložili malými písmeny klauzuli, kde je třeba tuto skutečnost oznámit v první polovině toho roku. Jak mám v pololetí vědět, že do konce roku se už nic nepodaří, jsem se již nedozvěděl.
Mirek
Všechny tyhle služby stojí za pendrek. Kdo hledá, najde kontakt na zakázku i tak :-)
to určitě, ale tohle spíš má ten čas hledání ušetřit, férové by bylo kdyby si řekli o procenta z dohození té zakázky ale o tom nechtějí nic slyšet
Protože by nic nevydělali :-D
Stejná zkušenost. Žádná zakázka, ale pak Vás pořád otravují ať do toho jdete znovu. Už nikdy.
jak to tu vidím tak kdo jim to tedy furt platí?
mirek_k Vážený pane Mirku,
musím reagovat na Váš komentář k dotazu ohledně našeho projektu Poptávej.cz a zároveň i na dotaz uživatele výše. Pravděpodobně jste si nás spletli s některým z konkurenčních projektů. Prvně je důležité říci, že limitujeme počet firem, které si mohou jednotlivé poptávky a tedy kontakty na poptávající zobrazit a to maximálně na počet 10 firem. Není tedy možné, aby poptávající obdržel přehršel nabídek a vám tak narozdíl od konkurenčních projektů dáváme větší možnost získat realizaci poptávky díky omezené konkurenci. Distancujeme se bez vyjímek od praktik některých našich konkurentů a vše děláme zcela transparentně. V rámci Poptávej.cz funguje tzv. Garance získání zakázky, podle těchto stručných pravidel s možností reklamace až po skončení služby, která funguje naprosto odlišně než popisujete. Pro jakékoliv další informace či pomoc určitě neváhejte kontaktovat přímo nás na tel.: 601 601 581 nebo napište na email: info@poptavej.cz a vše bude obratem řešeno. Lada Kurážová, Marketing director projektu Poptávej.cz.
OMG. pripomina mit to pripad s Tlapnetem. Taky reaguji se zpozdenim. U nich teda cca 6 let zpozdeni, ale tohle taky zadna slava.
To je tak když nastoupí nová aktivní duše a google ji ukáže ispf.
poptávej by mělo zavést spravedlivější systém a to jest provize ze získané zakázky a ne platit za něco co z 98% nepoužiju díky tomu, že poptávka je z druhého konce republiky
- Upraveno
okoun tak proč nezacnes v tomhle podnikat sám ? A radis jinym jak by to meli delat ?
Začni dávat internet za 99Kc prijde mi to spravedlivější, misto toho aby sis nechal 98%... logika
Promiň nemyslím to nijak osobně. Ale zrovna včera jsem četl kritiku od cigosu na inzerát kde si nekdo dovolil nabidnout byt k pronajmu za 6k a tohle mi to tak trochu připomnělo. Prostě věc nabidky a poptavky, kdo jiny nez podnimatel by tomuhle mel rozumět nejlépe
hmm myslím že to nechápeš, já si rád zaplatím za něco co prostě dostanu, to mi i přijde férové, kdo říká že provize má být nějak malá? Ta může být klidně v tisících, proč ne....
Vsechny placene trziste jsou na tom obdobne.
Ale vzdy je to na nas, jestli chceme litat po cele CR, nebo jen kolem komina.
V NDR je bezne ze se cetuje za praci stovky km.
- Upraveno
Hele, já jsem teď poptavej.cz začal používat, protože nestíhám agregovat vše a za mě dobrý. A taky jsem k tomu byl a jsem skeptickej