Protože by nic nevydělali :-D
Zkušenost s poptavej.cz?
Stejná zkušenost. Žádná zakázka, ale pak Vás pořád otravují ať do toho jdete znovu. Už nikdy.
jak to tu vidím tak kdo jim to tedy furt platí?
mirek_k Vážený pane Mirku,
musím reagovat na Váš komentář k dotazu ohledně našeho projektu Poptávej.cz a zároveň i na dotaz uživatele výše. Pravděpodobně jste si nás spletli s některým z konkurenčních projektů. Prvně je důležité říci, že limitujeme počet firem, které si mohou jednotlivé poptávky a tedy kontakty na poptávající zobrazit a to maximálně na počet 10 firem. Není tedy možné, aby poptávající obdržel přehršel nabídek a vám tak narozdíl od konkurenčních projektů dáváme větší možnost získat realizaci poptávky díky omezené konkurenci. Distancujeme se bez vyjímek od praktik některých našich konkurentů a vše děláme zcela transparentně. V rámci Poptávej.cz funguje tzv. Garance získání zakázky, podle těchto stručných pravidel s možností reklamace až po skončení služby, která funguje naprosto odlišně než popisujete. Pro jakékoliv další informace či pomoc určitě neváhejte kontaktovat přímo nás na tel.: 601 601 581 nebo napište na email: info@poptavej.cz a vše bude obratem řešeno. Lada Kurážová, Marketing director projektu Poptávej.cz.
OMG. pripomina mit to pripad s Tlapnetem. Taky reaguji se zpozdenim. U nich teda cca 6 let zpozdeni, ale tohle taky zadna slava.
To je tak když nastoupí nová aktivní duše a google ji ukáže ispf.
poptávej by mělo zavést spravedlivější systém a to jest provize ze získané zakázky a ne platit za něco co z 98% nepoužiju díky tomu, že poptávka je z druhého konce republiky
- Upraveno
okoun tak proč nezacnes v tomhle podnikat sám ? A radis jinym jak by to meli delat ?
Začni dávat internet za 99Kc prijde mi to spravedlivější, misto toho aby sis nechal 98%... logika
Promiň nemyslím to nijak osobně. Ale zrovna včera jsem četl kritiku od cigosu na inzerát kde si nekdo dovolil nabidnout byt k pronajmu za 6k a tohle mi to tak trochu připomnělo. Prostě věc nabidky a poptavky, kdo jiny nez podnimatel by tomuhle mel rozumět nejlépe
hmm myslím že to nechápeš, já si rád zaplatím za něco co prostě dostanu, to mi i přijde férové, kdo říká že provize má být nějak malá? Ta může být klidně v tisících, proč ne....
Vsechny placene trziste jsou na tom obdobne.
Ale vzdy je to na nas, jestli chceme litat po cele CR, nebo jen kolem komina.
V NDR je bezne ze se cetuje za praci stovky km.
- Upraveno
Hele, já jsem teď poptavej.cz začal používat, protože nestíhám agregovat vše a za mě dobrý. A taky jsem k tomu byl a jsem skeptickej