mirek_k Vážený pane Mirku,
musím reagovat na Váš komentář k dotazu ohledně našeho projektu Poptávej.cz a zároveň i na dotaz uživatele výše. Pravděpodobně jste si nás spletli s některým z konkurenčních projektů. Prvně je důležité říci, že limitujeme počet firem, které si mohou jednotlivé poptávky a tedy kontakty na poptávající zobrazit a to maximálně na počet 10 firem. Není tedy možné, aby poptávající obdržel přehršel nabídek a vám tak narozdíl od konkurenčních projektů dáváme větší možnost získat realizaci poptávky díky omezené konkurenci. Distancujeme se bez vyjímek od praktik některých našich konkurentů a vše děláme zcela transparentně. V rámci Poptávej.cz funguje tzv. Garance získání zakázky, podle těchto stručných pravidel s možností reklamace až po skončení služby, která funguje naprosto odlišně než popisujete. Pro jakékoliv další informace či pomoc určitě neváhejte kontaktovat přímo nás na tel.: 601 601 581 nebo napište na email: info@poptavej.cz a vše bude obratem řešeno. Lada Kurážová, Marketing director projektu Poptávej.cz.
Zkušenost s poptavej.cz?
OMG. pripomina mit to pripad s Tlapnetem. Taky reaguji se zpozdenim. U nich teda cca 6 let zpozdeni, ale tohle taky zadna slava.
To je tak když nastoupí nová aktivní duše a google ji ukáže ispf.
poptávej by mělo zavést spravedlivější systém a to jest provize ze získané zakázky a ne platit za něco co z 98% nepoužiju díky tomu, že poptávka je z druhého konce republiky
- Upraveno
okoun tak proč nezacnes v tomhle podnikat sám ? A radis jinym jak by to meli delat ?
Začni dávat internet za 99Kc prijde mi to spravedlivější, misto toho aby sis nechal 98%... logika
Promiň nemyslím to nijak osobně. Ale zrovna včera jsem četl kritiku od cigosu na inzerát kde si nekdo dovolil nabidnout byt k pronajmu za 6k a tohle mi to tak trochu připomnělo. Prostě věc nabidky a poptavky, kdo jiny nez podnimatel by tomuhle mel rozumět nejlépe
hmm myslím že to nechápeš, já si rád zaplatím za něco co prostě dostanu, to mi i přijde férové, kdo říká že provize má být nějak malá? Ta může být klidně v tisících, proč ne....
Vsechny placene trziste jsou na tom obdobne.
Ale vzdy je to na nas, jestli chceme litat po cele CR, nebo jen kolem komina.
V NDR je bezne ze se cetuje za praci stovky km.
- Upraveno
Hele, já jsem teď poptavej.cz začal používat, protože nestíhám agregovat vše a za mě dobrý. A taky jsem k tomu byl a jsem skeptickej
to víš no, ne každej chce trávit pů lživota v zaprděným autě
Potvrzuji, že i portál poptavej.cz je podvodný jako všechny další. Jak se zde již píše, nejlepší jsou vlastní kontakty a pro šikovného řemeslníka je v této době práce všude dost i bez vyhozených 6k, jako se to nyní povedlo mně. Zakoupené kredity nevrací, přestože se s poptávajícím nemohu spojit a nadále spolupracovat (ani telefonicky, ani přes mail, nijak, možná dokonce dotyční nikoho neshánějí a jsou to vymyšlené profily ze strany poptavej.cz). Vrácení kreditů podmíněno ukončením poptávky, která ovšem nemusí být ukončena několik let, jak mi právě sdělila jejich operátorka, jejich garanci ověřených uživatelů nevěřím, už jsem si mezitím stačila dohledat, že se to děje oboustranně. Reklamovat nelze. Podvodný systém.
jenovefa
Vážená paní Suchánková, mrzí nás Vaše nespokojenost s našimi službami, nicméně se musíme ohradit proti Vašemu nařčení ohledně nereálnosti poptávek. Veškeré naše poptávky jsou vždy telefonicky ověřovány a jsou reálné, což je naprostý základ našeho podnikání. Na základě Vašeho podnětu jsme prověřili poptávky, o kterých v recenzi hovoříte, a oba poptávající nám hovor ihned zvedli a potvrdili, že nabídku od Vás obdrželi, nicméně je neoslovila a tak pokračují v hledání jiné vhodné firmy. Bohužel opravdu není možné vrácení kreditů z důvodu, že Vaše nabídka nebyla poptávajícím zvolena mezi dalšími nabídkami pro finální realizaci poptávky. Vrácení kreditů je stanoveno dle předem daných pravidel a to následovně. Pokud si zobrazíte poptávku do 24 hodin od zveřejnění a poptávající Vám oznámí, že poptávka není aktuální, neprodleně zavoláte na zákaznickou linku a my Vám kredity vrátíme. Což se tedy Vašeho případu opravdu netýká. Žádáme Vás tímto, abyste přestala naši společnost poškozovat nepodloženými pomluvami a to jak skrze Váš tak i další fiktivní profily. Lada Kurážová, Marketing director projektu Poptávej.cz.
- Upraveno
Naše zkušenost je, že poptávky (v našem oboru) chodily jen od různých úřadů, firem různých jejich kamarádíčků a podobně. Nevím jak kdo, ale my jsme nepotřebovali ani nechtěli dělat křoví nějakým úřednickým trubkám, které si stejně pečou svoje uplacené nebo naprosto nesmyslně zadané zakázky pro kamarády. Důkazem toho je, že se několikrát stalo, že dotyčný "poptávající" nakonec volal a škemral, že se mu do soutěže přihlásilo málo dodavatelů, ať dáme nabídku :-D
K tomuto zjištění stačilo jen těch pár zkušebních poptávek a poté jsme službu poptávej.cz s díky vypoklonkovali.
Ovšem chápu, že pro různé "dobráky" s dostatečně odolným žaludkem je to krásné řešení - třeba ti, co vyhráli INDOŠ jsou z ní nadšeni...jelikož mohou zůstávat stále přisáti na veřejné peníze a dokáží správně pomáhat s návrhem parametrů poptávky. :-(
Zdravím, firma POPTÁVEJ je forma novodobých šmejdů. Mají to dobře nacvičené. Telefonní hovor za cca 10 tisíc korun. Naslibují a pak se operátorce nedovoláte. Výpověď služby nejde, pokud nezaplatíte, je už od roku 2006 stejná plná moc, kterou na vás uplatní právní zástupce. Hovor, kterým jste údajně udělali závaznou objednávku nejde získat, pokud se nevzdáte nároku na možné použití u soudu. RADA, POKUD VÁM ZAVOLÁ NĚKDO Z POPTÁVEJ. CZ - RYCHLE ZAVĚSTE !!!!!!!!!!