- Upraveno
whef Smazáno na Standovo přání
whef Smazáno na Standovo přání
Ty kráso.. no nic, znáš to, karma... jak budeš přemýšlet, takový svět kolem tebe bude. Začnou se ti v životě objevovat přesně lidé, podle tvého gusta.. tak ti @zdeneksvarc držím palec!
za mě jsou tohle temný věci, bláto, špína.. nestojí mi to za můj krátkej čas na tomhle světě..
chlapi, pri vsetkej ucte, ale niektorym jedincom tu uz z tych mainstreamovych/nemainstreamovych informacii kvalitne kvapka na karbid. Kazdy nech si ma nazor aky chce, ale do prdele, toto je (resp.malo by byt) odborne forum.
Ked chcete diskutovat o tom, ake ma koronavirus dopady na nas biznis, ako riesite instalacie/servis/narast trafficu, proste temy k veci, prosim. To aspon mozno niekto vyuzije.
Ale na rozoberanie sraciek typu "korona je spiknutie ano-nie"/imunita/D vitamin a ine mikronutrienty a pod. je na internete kopec inych stranok...
emel Smazáno na Standovo přání
hapi Smazáno na Standovo přání
selic Smazáno na Standovo přání
seppuku Smazáno na Standovo přání
Doporučuji nastudovat klasickou literaturu: Frederik Pohl, Obchodníci s Vesmírem
Tam je již vše předpovězeno a popsáno.
hapi Smazáno na Standovo přání
s humorem a chladnou hlavou.....
zdeneksvarc a klidně napiš sračka, je dobrý nazývat věci pravými jmény a tady seš mezi chlapama, tak nemusíš mít strach, oni ti to prominou :-)
Mimochodem, to je jedna z těch kognitivních disonancí, ne?
📡 Telekomunikace.cz