zdeneksvarc
já se nesvobodně vůbec necítím, takže nemám potřebu využívat právo na odpor. Cítim se svobodně, mohu dělat co chci, mohu svobodně vyjadřovat svoje myšlenky a mám se dobře. Jsem spokojenej :-)
Zažil jsem si i soudní jednání, které na počátku vypadalo hodně špatně, kdy jsem měl pocit že jsme asi v prdeli, pokud takhle fungují soudy, ale nakonec jsem musel uznat, že spravedlnost opravdu funguje.
Takže za mě cajk :-)
Politiku a politiky mám v prdeli a jsem celkem rád že jsme v EU, protože za mě má smysl :-)

A nejvíc si asi vážím toho, že ti klidně tohle můžu napsat ..

Existuje významná skupina lidí, kterou např. nikdy nebuzerovala policie za nesmysly na silnici. A taková bude vždy tvrdit, že v tomto ohledu u nás problémy neexistují a vše je v pořádku.
    Všude to funguje stejně. Mě se to netýká, problém neexistuje.

zdeneksvarc

jo takhle, ty máš strach, že už nebude sluníčko, až přejde bouřka .. :-) to mi připomíná mého 3 letého synka.. ten trpí podobnými pocity.

• v baráku jsem úplně stejně jako předtím, nijak se neomezuju v pohybu po světě
      • přes hranice můžu jet kdykoliv budu chtít, ale až se vrátím měl bych být v karanténě
      • poslintaný hadry nenosím, nemám důvod
      • znárodňovat budou ty, kdo by zkrachovali a zatím to vnímam naopak, ty firmy chtěj být znárodněný
      • zavřel ten, kdo nenašel způsob jak fungovat dál
      • na covid pussy a trubking prcám! co to vlastně má bejt, hovna v tisku nečtu :-)

kdo se bojí, nesmí do lesa :-) tak se neboj a normálně funguj ...

edit: a vycházky, sluníčko, čerstvej vzduch, příroda .. to praktikuju každý den, nejsem debil, vím že to je to nejlepší...

ludvik

ty máš problém s buzerací na silnici? mě vždycky dali flastr jen za něco, co sem věděl, že sem posral ...

P.S. nikdy se s cajtama nehádám, vždycky spořádaně odkejvám, sem si vědom a zacáluju...

ludvik Někdo ty problémy s policií přitahuje. Mě se nikdy nestalo, že by byla policie špatná. Možná když se člověk chová slušně, tak je to vykoleji, že pak jsou schovivavi a pokuta je 200 místo 2000 Kč 🙂

dacesilian

jsou to lidi .. jak budeš řešit borce, co se s tebou bude hádat na telefonu, že to není routrem, ale tvojí sítí?

Sic se nerad zapojuji do těch žabo-myších válek, musím se dát na stranu Zdeňka, tohle je můj názor, aniž bych někomu chtěl něco vyčítat, nebo na něj útočit.

• Je potřeba otevřít oči a začít kriticky myslet.
            • že se omezení netýká zrovna tvojí profese máš štěstí, že máš dobrý obor, né všechno se dá dělat na dálku a bez kontaktu s lidmi, nebo v omezeným režimu.
            • kdybys měl třeba část rodiny někde za hranicemi či někoho blízkého, nebo tam musel pracovat, tak by se ti tohle taky nelíbilo.
            • proč naše vláda dělá všechno, aby potlačila malé, v rakousku otvírají malé krámy atd. jak tu bylo řečeno a dělají to přesně naopak než my, vzhledem k tomu, že jsou ve všech oblastech dál dálnice infrastruktura, životní úroveň, tak si nemyslím, že by to dělali špatně.
            • naše vláda chce akorát utopit naše daně ve firmách co by třeba zkrachovali ČSA) a čínský vlastník na ně kašle, bere akorát peníze, když to vydělává. Stát už do toho narval hodně a byl rád, že se toho zbavil.
            • Celý tohle spěje, že ty malý skončí na dlažbě a budou dělat maximálně zaměstnance těm velkým co čerpají dotace. Stejně tak to bude i v ISP, i když tam je více faktorů.
            • Jinak tahle krize je pro vládu to nejlepší co je mohlo potkat, žádný domastrace, žádná rozpočtová kázeň, v těch miliardách už se schvová kde co.
            • Libila se mi taky jedna myšlenka, že člověk není odpovědný jen za to co udělal, ale taky za to co neudělal, když udělat mohl.
            • Lhostejnost, že se mne to netýká, taky není ten správný přístup k životu, i když to chce rovnováhu.

seppuku Jak říkám: pokud já osobně nemám problém, tak to neznamená, že problém neexistuje! Existuje spousta lidí, co to zažili. To je stejné vymlouvání (byť v opačném gardu), jako že nevadí krádeže a podvody Babiše, protože jiní kradli také.

A také většina flastrů za něco, co porušíš jsou jen papírové. Nikomu jsi neublížil, nikoho jsi často ani neohrozil, natož omezil ... ale jen cifra na radaru byla o 3 km/h vyšší (např. tak u nás funguje úsekové měření, pěkně natvrdo a dokonce i bez obvyklé upozorňovací značky).

Existuje na to pěkný aforismus: když přišli pro komunisty, byl jsem rád, nejsem komunista. Pak přišli pro židy, nevadilo mi to, nejsem žid. Pak pozavírali ty, co porušují dopravní předpisy, nevadilo mi to, neporušuji. No a když přišli pro mě, nikomu to nevadilo, protože už nikdo nezbyl ...

Současný stav se prostě státu hodí. Zničí malé, protože jsou naprd. Podpoří velké, protože to potřebujeme (a oni skoupí ty malé). Sledování lidí se do budoucna také bude hodit. Např. pro hledání teroristů, dětí, pedofilů - kdo by byl proti proboha?

zdeneksvarc

sorry, někdy mi přijde, že mluvíš o těch věcech tak, jak je cítíš.

na vojně sem nebyl, úspěšně sem to odkládal tak dlouho, až to zrušili .. vojna by mě zabila to musela bejt masakrózní buzerace a pocit naprostý bezmoci, že děláš něco co je úplně nahovno, nebo se pletu?

ludvik

taky existuje přísloví... nehas, co tě nepálí :-) a teď babo raď...

nevím, podle mě je pořád brzo na to stahovat kalhoty, když je brod ještě daleko.

P.S. můj společník dycky říká, nejhorší smrt je z vyděšení ...

a pro @whef..... nejsem člověk, co by se neuměl ozvat, když je potřeba a seděl doma za pecí, když má něco dělat. takže až se to posere, tak nebudu sedět doma a ťukat píčoviny do klávesnice o tom jak je to v hajzlu :-) Páč žvatlat o hovnech to je takovej národní sport. Putyky a tak...
                zrovna minulej rok, jsem se do krve v Bronxu hádal s komunistama, co tam pořvávali, že je potřeba revoluce...

seppuku Ale praxe říká, že je lepší hasit, dokud to jen trochu pálí - až to začne hořet, bude to víc bolet a bude to dražší.

ludvik

tak to sorry, nemám na to se starat o problémy celýho světa, jsem rád že umím řešit ty svoje .. a bylo by podle mě dobrý, kdyby to takhle dělalo víc lidí. kdyby se namísto na poukazování na problémy jiných, soustředili na ty svoje .. možná by se nám pak tady všem, žilo trochu líp :-)

P.S. jinak mě to tady v tom threadu baví, přijde mi to takový ...prkna, co znamenají svět... tam taky ten "kus" musí posoudit publikum ..
                      největší prdel bude, se pak na ten tread podívat za půl roku, rok :-) až bude po bitvě, to bude masakr, zhodnotit si, kdo vlastně, a jak moc se blížil skutečnosti.

zdeneksvarc

ne, naopak .. vysvětli.
                      Pro mě byla vojna vždycky pozůstatek buzerace komunistickýho režimu. zelený mozky a činnost která je naprosto k ničemu. Prostě jen důkaz, že tě "stát" v 19 může prcat svým obrovským pérem do prdele :-)

jak to vidíš s odstupem ty?

seppuku tak to sorry, nemám na to se starat o problémy celýho světa, jsem rád že umím řešit ty svoje

Ano, to by byl rozumný přístup. Ale jen v případě, kdy neexistují takové zástupy dobroserů, kteří to s námi přeci myslí dobře.

ludvik

jo to souhlasím, tyhle lidi, co to s ostatníma "myslej dobře" ignorovat. jak by řekl klasik.. PRCAT! :-)

Smazáno na Standovo přání 😄

📡 Telekomunikace.cz