- Upraveno
Sic se nerad zapojuji do těch žabo-myších válek, musím se dát na stranu Zdeňka, tohle je můj názor, aniž bych někomu chtěl něco vyčítat, nebo na něj útočit.
- Je potřeba otevřít oči a začít kriticky myslet.
- že se omezení netýká zrovna tvojí profese máš štěstí, že máš dobrý obor, né všechno se dá dělat na dálku a bez kontaktu s lidmi, nebo v omezeným režimu.
- kdybys měl třeba část rodiny někde za hranicemi či někoho blízkého, nebo tam musel pracovat, tak by se ti tohle taky nelíbilo.
- proč naše vláda dělá všechno, aby potlačila malé, v rakousku otvírají malé krámy atd. jak tu bylo řečeno a dělají to přesně naopak než my, vzhledem k tomu, že jsou ve všech oblastech dál dálnice infrastruktura, životní úroveň, tak si nemyslím, že by to dělali špatně.
- naše vláda chce akorát utopit naše daně ve firmách co by třeba zkrachovali ČSA) a čínský vlastník na ně kašle, bere akorát peníze, když to vydělává. Stát už do toho narval hodně a byl rád, že se toho zbavil.
- Celý tohle spěje, že ty malý skončí na dlažbě a budou dělat maximálně zaměstnance těm velkým co čerpají dotace. Stejně tak to bude i v ISP, i když tam je více faktorů.
- Jinak tahle krize je pro vládu to nejlepší co je mohlo potkat, žádný domastrace, žádná rozpočtová kázeň, v těch miliardách už se schvová kde co.
- Libila se mi taky jedna myšlenka, že člověk není odpovědný jen za to co udělal, ale taky za to co neudělal, když udělat mohl.
- Lhostejnost, že se mne to netýká, taky není ten správný přístup k životu, i když to chce rovnováhu.