Ono to vypadá na hlubší problém. Chodí vám vůbec platby? Koukám ručně do banky, kde nám každý den běžně od rána naskakují desítky plateb za hodinu, dneska nic. Takže API by stejně nic nestáhlo.
Fio bance opět nedeje API?
Už to asi naběhlo. Stahujeme co 10 minut a když se nezadaří, chodí hláška. A už 20 minut nic nedošlo
Ahoj, mě to také nejde a info od technické podpory:
Dobrý den, máme teď technické komplikace, které kolegové řeší. Věříme, že to bude opravené co nejdříve. Omlouváme se Vám za komplikace. Pěkný den.
Teď, 10:40 jsem dal ruční stažení výpisů a stáhly se všechny, které jsem viděl v bankovnictví
Nam dnes take neprisly exporty z API z FIO
Stahujeme co 10min do Flexibee + navazuje aut. párování plateb. Když se to nepovede, stáhne se to za dalších 10minut, no problem.
Problem to je, když neplatič, kterému nejde net, zaplatí na pobočce, a do 10 minut by se mu internet měl sám rozjet. Když ne, volá
A to mi vadí, páč mi chladne kafe a musím lézt do banky ručně
svestka a proč bys měl povolit neplatiče okamžitě? Když jsi musel čekat tak, tak si počká on. Ze zkušenosti zde platí nepřímá úměra "čím déle bude čekat, tím kratší budou jeho prostoje s neplacením". Abych řekl pravdu, tak čím víc otravuje a dotírá, tím déle bohužel trvá než se dostanu k PC abych internet zapnul.
petrbacina Přesně. Kdo jednou zapomene, toho zapínám okamžitě a nečekám na platbu. Kdo to dělá opakovaně a nepoučí se, ten si počká - jeho blbost (internet banking ve vyjímkách, takže výmluvy "když to nepustíte, tak nemůžu zaplatit online" neprochází).
Jste horší než Chuck Norris, fakt
- Upraveno
Proč horší než Chuck Norris? Ten typický neplatič, který řekne že zaplatí v pondělí, pak to pošle až v pátek složenkou a jak jde z pošty, tak volá, že zaplatil a hned to chce zapnout, si nezaslouží aktivitu navíc. Fakt ne. Zaplatí v pátek? Tak má internet až v pondělí. Příště zaplatí jak má, nebo o dost dřív, protože nechce být přes víkend bez netu.
Abych řekl pravdu, tak výpadků FIO API jsme si nevšimli a vše chodí jak má, ale synchronizujeme asi jednou za hodinu.