Fio bance opět nedeje API?
Už to asi naběhlo. Stahujeme co 10 minut a když se nezadaří, chodí hláška. A už 20 minut nic nedošlo
Ahoj, mě to také nejde a info od technické podpory:
Dobrý den, máme teď technické komplikace, které kolegové řeší. Věříme, že to bude opravené co nejdříve. Omlouváme se Vám za komplikace. Pěkný den.
Teď, 10:40 jsem dal ruční stažení výpisů a stáhly se všechny, které jsem viděl v bankovnictví
Nam dnes take neprisly exporty z API z FIO
Stahujeme co 10min do Flexibee + navazuje aut. párování plateb. Když se to nepovede, stáhne se to za dalších 10minut, no problem.
Problem to je, když neplatič, kterému nejde net, zaplatí na pobočce, a do 10 minut by se mu internet měl sám rozjet. Když ne, volá
A to mi vadí, páč mi chladne kafe a musím lézt do banky ručně
svestka a proč bys měl povolit neplatiče okamžitě? Když jsi musel čekat tak, tak si počká on. Ze zkušenosti zde platí nepřímá úměra "čím déle bude čekat, tím kratší budou jeho prostoje s neplacením". Abych řekl pravdu, tak čím víc otravuje a dotírá, tím déle bohužel trvá než se dostanu k PC abych internet zapnul.
petrbacina Přesně. Kdo jednou zapomene, toho zapínám okamžitě a nečekám na platbu. Kdo to dělá opakovaně a nepoučí se, ten si počká - jeho blbost (internet banking ve vyjímkách, takže výmluvy "když to nepustíte, tak nemůžu zaplatit online" neprochází).
Jste horší než Chuck Norris, fakt
- Upraveno
Proč horší než Chuck Norris? Ten typický neplatič, který řekne že zaplatí v pondělí, pak to pošle až v pátek složenkou a jak jde z pošty, tak volá, že zaplatil a hned to chce zapnout, si nezaslouží aktivitu navíc. Fakt ne. Zaplatí v pátek? Tak má internet až v pondělí. Příště zaplatí jak má, nebo o dost dřív, protože nechce být přes víkend bez netu.
Abych řekl pravdu, tak výpadků FIO API jsme si nevšimli a vše chodí jak má, ale synchronizujeme asi jednou za hodinu.