Ahoj lidi,
tak já jsem posbíral taky tady spoustu informací a snažím zafukovačku ještě vylepšit, ale i tak nerozumím proč tam chcete to počítadlo ... Na kabelu metráž je přeci udána a když si zapíšu číslo na začátku tak se sem tam mrknu na kabel a vím kolik tam je metrů přeci (chápu, že na tenčích kabelech to je nečitelné, ale i tak) já ho prozatím nepotřeboval 🙂.... ale proti gustu .... Já to sestrojil dosti jednoduše k foukání 2-4mm kabelu a vylepšuji kolečka na MLT kabel - ale to je trochu naprd, protože není tak úplně hladký. V odkaze můžete kouknout jak to mám sestrojené, dole v kufru pod zafukovačkou jsou dvě 7Ah baterie, které sporadicky nabíjím o volných chvílích - když náhodou dojde šťáva napájím Jackem. Vytiskl jsem si i nějaké kolečka na tiskárně a defacto fungují perfektně. Nicméně nyní používám originální železné kolečka do kterých jsem "flexou" vybrousil drážku na kabel. Řekl bych, že výsledek je snad lepší než s vytisknutými kolečky. Jen tak pro parádu bych chtěl ještě vytisknout ten nafukovací blok, který byl taky postován, ale na to teď nemám myšlenky, protože nyní zafukovačka funguje na výbornou. Bez problémů jsme zatáhli 330m (zatím náš nejdelší úsek). Používáme tvrdší KDP AirBlow 3,3mm a ještě jeden Optix mikrokabel HDPE plast 3mm, za mě úplný ideál na tuto zafukovačku.
Ještě jsem zjistil, že můj regulátor bere šťávu z baterek o když je vypnuty, tak musím dodělat ještě vypínač pro úplné ostřižení baterek a přemýšlím ještě o posuvu směrem zpět, zatím to nebylo potřeba, ale možná se bude hodit 🙂.
https://drive.google.com/drive/folders/1ElwhOOtJlQ2wncoR5FytldJOqsvL9iYL?usp=share_link