hapi CRS328 má jednu skupinu, jeden chip. Ale to víme že tyhle chybují taky ale nikdy jsem nenaměřil až takovou chybovost což je dost divný. Já myslel že vzal na test ty nový CRSa.
kmotrik hapi druhý bridge na crsku byl jen samostatný propoj mezi CCR1036 a CRS328 abych nemusel furt přehazovat kabel a měl přístupný oba boardy. Teď mám na stole jiné crs 328 a chová se stejně. V nynější fázi je crsko vyresetovane do defaultu a do bridge1 přidáno all. Nahrán poslední stable FW ros arm 6.47 i swos 2.11 u ros udělán upgrade i routerboard/firmware
stepan_benes hapi na Mikrotik fóru to už je. Mě tohle chování dost vyrazilo dech, ztrátovost na týhle úrovni je fakt síla. Jak píše kolega už jsme vyzkoušeli další kus a to samý. Takže vadným kusem to není. Když zjistíme víc, dáme vědět.
okoun stepan_benes pokud je možnost tak to vyměnit za ubnt switch, to je úplně někde jinde za ty peníze....
gemb Ine modely nemate k dispozicii na test? Napr. tento CRS326-24S+2Q+RM mame ako core switch, kupoval sa s tym, ze je lacny a docasny ale je z toho trvale riesenie...otazka je ako by obstal.
stepan_benes okoun tak bejt to moje síť, tak na tomhle místě leží nejspíš 6730 nebo 6800, případně 8800 od HUA a nic podobnýho neřeším 😉 Ale zákazník tam něco má, tak se tím musíme nějak poprat ...
s_a_m stepan_benes Ahoj nam se to na poeckovejch variantach neprojevuje. Nemuze byt problem v metode? Jen tak mne to napada. Pokud chcete na test pujcim 24 4 sfp+.
honzam Hapi dej pak link až to postneš na forum 🙂 předpokládám že to bude BAN. Tím jsme si ale už oba prošli :-D
ifivecz s_a_m Co máte za problém? Přecházel jsem z cisco-like cli na huawei/hpe a úplně v pohodě. Nevidím v tom žádný problém.
stepan_benes honzam taky zatím nemůžeš, protože to tam leží neveřejně a čeká na schválení moderátora. Jestli ho to dostane ... 😉
gemb Asi som fakt lama ale ja rad len gui....na cli sa mozem z vysoka vyprdnut...stacili mi skusenosti s prvym gponom od huawei 😃 Co neni klikacie to nechcem...
ifivecz gemb zas když srovnám gui (třeba) edgecore a huawei, tak je mnohem jednodušší ec. huawei gui stojí za ...
kmotrik honzam odkaz na screen - https://imgur.com/a/UT3pZRc přidal jsem to do Routerboard Hardware. odkaz na topic funguje jen pokud jsem přihlášen jako user 😆 jakmile se odhlásím tak mi to hlásí že topic neexistuje 🤦♂️