okoun stepan_benes pokud je možnost tak to vyměnit za ubnt switch, to je úplně někde jinde za ty peníze....
stepan_benes okoun tak bejt to moje síť, tak na tomhle místě leží nejspíš 6730 nebo 6800, případně 8800 od HUA a nic podobnýho neřeším 😉 Ale zákazník tam něco má, tak se tím musíme nějak poprat ...
s_a_m stepan_benes Ahoj nam se to na poeckovejch variantach neprojevuje. Nemuze byt problem v metode? Jen tak mne to napada. Pokud chcete na test pujcim 24 4 sfp+.
honzam Hapi dej pak link až to postneš na forum 🙂 předpokládám že to bude BAN. Tím jsme si ale už oba prošli :-D
ifivecz s_a_m Co máte za problém? Přecházel jsem z cisco-like cli na huawei/hpe a úplně v pohodě. Nevidím v tom žádný problém.
stepan_benes honzam taky zatím nemůžeš, protože to tam leží neveřejně a čeká na schválení moderátora. Jestli ho to dostane ... 😉
gemb Asi som fakt lama ale ja rad len gui....na cli sa mozem z vysoka vyprdnut...stacili mi skusenosti s prvym gponom od huawei 😃 Co neni klikacie to nechcem...
ifivecz gemb zas když srovnám gui (třeba) edgecore a huawei, tak je mnohem jednodušší ec. huawei gui stojí za ...
kmotrik honzam odkaz na screen - https://imgur.com/a/UT3pZRc přidal jsem to do Routerboard Hardware. odkaz na topic funguje jen pokud jsem přihlášen jako user 😆 jakmile se odhlásím tak mi to hlásí že topic neexistuje 🤦♂️
ludvik Já to nevidím ani přihlášený. Nemáš to jen jako draft? Nejnovější příspěvek "packetloss" najdu v roce 2017.
johnyboi OT. CRS317 sem profoukl Veexem a SAM hlasi uplnou cistotu. Testoval sem 900M CIR, male/velke framy, vlan tag. Config byl reset(all ports do bridge1).
kmotrik Proto jsem přikládal screen - mám tam volbu approve a když na to kliknu tak mě to vyhodí s hláškou že nemám přístup do teto části fóra.