3com A co novinka: ''Ceragon IP-50''. Kapacita až 4 Gbps v 11 a 18 GHz Kapacita až 20 Gbps ve volném pásmu 80 GHz Podpora L1 agregace i s cizími MW technologiemi Vyměnitelné duplexery 10GEth metalické rozhraní ve Full Outdoor jednotce Zatím ve Vancu jsou dostupné jen spoje 11GHz a 80GHz. Zbytek příjde později. Možná by to stálo za počkání na 18GHz...
cmgn orel005 Brzy se o tom Summitu dozvíš ;-) my už máme pár informací a vypadá to hodně zajímavě... Hlavně spotřeba toho zařízení je kouzelná. Na to, co umí.
cerva @orel005 @cmgn Našel jsem tohle https://mysummitd.cz/sites/default/files/user/news/5G-ready%20modem%20KKTS%202019%20Senec.pdf Slibované parametry vypadají skvěle, jsem zvědavý na datum, cenu a dětské bolesti. A mohli by zapracovat na tom příšerném konfiguračním UI :-)
cmgn cerva Cena dost zajímavá a datum se podle mě taky už blíží. Fyzicky jsme to v ruce neměli, ale parametry vypadají skvěle. Upřímně, UI třeba mně sedí. V jednoduchosti je síla. Jediný co, tak překanálování spoje, to je výživný... to zlatej Ray2
s_a_m Hele vim o spoji na 21km s bthckem 120 x 120 zaloha v 10tce aby zasrali co nejvic pasma ale fungujou 🙁
ladik Dekuji vsem za rady. A nevim kde vidite ceny toho noveho Summitu a na strankach ten spoj maji normalne, jen tento slide jsem nevidel jinak to tam normalne maji a vypada dobre ten spoj, je to skoro kopie Insidera on mel uplne stejnou desku a SW modem uz asi pred 5-lety, ale uz to zarizl a nedela. Ale bohuzel nevim jak jste prisli na legalnost takoveho spoje vs vzdalenost 9,1km neco mi unika a jede to ve 4qam na 1Gbit?
simog72 orel005 Alfoplus2 18GHz has also 110MHz spectrum capability (2x110MHz) XPIC @4096QAM, and eventually if you need more throughout you an activate Ethernet compression..i use ehternet compression on 2x55MHz spectrum having back 1,5gbps avarage
cmgn jenya přesné datum nevím, ale dle informací by to do konce roku mělo být. Cenu mám projektovou do většího výběrka a osobně jsem se zavázal, že je neprozradím. Takže slib držím.
simog72 rajda this is just a rembrending.. this Zanith X is Bridgwave Navigator DT just rembrended https://www.bridgewavedirect.com/wp-content/uploads/2019/05/040-59038-01-Navigator-DT-datasheet.pdf