simog72 orel005 Alfoplus2 18GHz has also 110MHz spectrum capability (2x110MHz) XPIC @4096QAM, and eventually if you need more throughout you an activate Ethernet compression..i use ehternet compression on 2x55MHz spectrum having back 1,5gbps avarage
cmgn jenya přesné datum nevím, ale dle informací by to do konce roku mělo být. Cenu mám projektovou do většího výběrka a osobně jsem se zavázal, že je neprozradím. Takže slib držím.
simog72 rajda this is just a rembrending.. this Zanith X is Bridgwave Navigator DT just rembrended https://www.bridgewavedirect.com/wp-content/uploads/2019/05/040-59038-01-Navigator-DT-datasheet.pdf
kmotrik rsaf jde o to že tlačí skrze bth max co umí takže 112MHz z jedné strany a to samé z druhé + navíc 56MHz v desítce aby měli alespoň "relevantní" zálohu k bth. Můj názor nevím jestli to je realita.
ladik Rekl bych, ze nikoho nezajima projektova cena, ale cena normalni. Skoda ze na webu nemaji vubec zadne ceny a vsechno se musi zadat, je to jak na trhu, clovek nevi od ceho se odrazit.
s_a_m Podle toho co jsem se "doslechl" tak se tim snazi tlacit gigo tj 112 Mhz v obou smerech. Ano sice jsou to ostre anteny ale pokud mas v ceste 17 nebo 24 je jstota ze tohle ti to sestreli 😃. Byl to priklad spoje mimo licenci. Co se da udelat 🙂
ladik Tak a ted zpet k tematu, je nekde neco skladem 2Gbbit v licenci 18Ghz? Vanco nema, tak je to velmi smutne.