Máme polaris S100, v androidu aplikaci Polaris Connect s nastavenou CZEPOS korekci. Jako GIS v mobilu mám LocusGIS.
Trochu problém je s transformací souřadnic. Můj LocusGIS projekt je v ETRS89 a transformaci do JTSK pak provádím ručně přes transformační nástroj CUZK.
Řešil jsem to s podporou LocusGISu a přeposílám odpověď z 04/22, mimochom podpora funguje na jedničku.
_Dobrý den,
děkuji za vysvětlení. Myslím, že nejlepší řešení pro Vás bude použití aplikace GeoGIS. Můžete přímo pracovat se SHP v S-JTSK (5514). Kdy stávající přesnost transformace ETRS -> JTSK v GeoGIS je pro ČR v řádech cm. Transformace v tento moment zcela neodpovídá přesnosti aplikace Transform. Nicméně v příštích měsísích bychom se s GeoGIS měli dostat na úroveň přesnosti transformace < 2 cm
Ještě uvedu, že do budoucna je v GeoGIS plánovaná přímá podpora DXF formátu, ale plán vývoje ještě nebyl zcela potvrzen.
Best regards,
Petr Voldan_
Dále jsem věc neřešil, dokončili jsme stavební etapu a pak to šlo k ledu. Nyní zahajujeme další stavbu, takže si to musím osvěžit a zkusit dořešit. Mailovou komunikace s podporou přepošlu, jen prosím o mail do SZ.