whef kupovali jsme normálně přes jejich eshop, kolegovi sedělo vše podle jeho normální velikosti, já měnil z obřích na menší, protože jsem právě moc nevěřil. Normálně jsme poslali zpět a objednali novou velikost. Velikosti odpovídají CZ standardu. Na 195/130 jsem bral XXL a úplně pohoda. Osobně nákup asi jenom v ČB.
Za nás mohu na 100% doporučit řadu Motion 2020. Máme prakticky vše jako lacle, kalhoty, kraťasy, mikiny, bundy, vesty, čepice, boty s BOA, rukavice. To co všichni říkají o kvalitě Strauss motérek je skutečně pravda. Je to kvalitní, perfektně promyšlené oblečení a já osobně to nosím asi radši jak civil. Bylo to drahé jako prase, až bych brečel, ale kvalitativně je to úplně někde jinde než ČERVA a podobné šroty. Vzhledově to vypadá velmi dobře, nejsou to prostě montérky, jako nosí zámečníci někde ve výrobě. Navíc máme zkušenosti, že dost znečištění jde jednoduše ofouknout vzduchem. Takže i když se zasereme od tisíciletého prachu někde ve sklepě nebo na půdách, tak stačí fouknout kompresorem a je zase čisto.