fabinek1 Jo tohle je pro koncáky, ale na seznamu psali i o těch školách, že část jich nemá připojení k netu a nebo pomalé. Taky, ale není kvalita podle mne serveru, když to teď microsoft i goole dělá "zdarma" a nic negarantuje. Jinak třeba brácha je na VŠ a moc přednášky atd. nemají i když prostředky na to učit mají i školy si myslím, jsou relativně dobře vybavené. Slabý článek je lidský faktor a roztříštěnost platforem přístupu atd. Kdo chce hledá cesty jak to jde, kdo nechce tak nechce. Jinak si spíš myslím, že někdy je přetechnizováno ve školách a někdy to odvádí od výuky, když není pandemie. To, že se ve školách učí blbosti, který člověku často k ničemu nejsou, neučí se třeba kritické myšlení, finanční a IT gramotnost a správné využívání technologií. Bohužel, jen málo lidí to zatím umí a technologie jsou rychlejší, než přístup a zkušenosti. Já jsem přesvědčen, že se bude muset spíš člověk více od technologií odpoutávat a naučit se žít v nějaké rozumné symbioze, tedy v normálním životě, mimo tuhle "epidemii".