Já tedy nevím, ale já už na plošná bombardování jedu mustry.. Dostanou od několika subjektů stejnou odpověď, křížově se odkazujeme na nejednotný postup úřadu a vrcholí to tím, že dostáváme pokuty nikoliv za to, že jsme něco v rámci kontrolní činnosti porušili, ale za to, že si úředník vymyslí, že jsme neodpověděli na výzvu k odstranění vad.. Reakce na výzvu je založena ve spisu a pokuta stejně je .. No na rovinu.. Je to špatný.. Byl jsem se podívat, kdo nám vede spisy a je mi jich lidsky líto.. Fakt normálni lidi, ale oni ani nemohou dělat svoji práci..
ČTÚ zase čaruje - srovnávač tarifů
Tak to je hodne smutne.
Sice mi vadi, ze dostanu pokutu, skoro za nic, ale kdyz se toho chci zbavit a zaplatim, tak priste je to automaticky x-nasobek, takze se nezbyva nez stale odvolavat.
- Upraveno
Tak jsem to taky nakoupil. Nepochybuju, ze dopisy s pokutama za srovnavac jedou pres kopirak, protoze v mem pripade je tam uvedena skutecnost, ktera se nestala. V zakonech se nevyznam, ale odporovat bych chtel. Kdyby se nekdo chtel podelit o vzor. (Jako odpoved na ten jejich vzor
No, já na žádost mohu do SZ poslat naši argumentaci od právníka. Jen s ohledem na to, že to stálo nějaké ty tisíce, bych rád, pokud vám argumentace pomůže, nějakou drobnou satisfakci.
Berte to ale tak, že když si odpor a argumentaci podáte sami, bez podpisu JUDr, Mgr. apod., ČTÚ na to pohlíží dost jinak. Náš právník byl na brněnské expozituře nahlížet do spisu osobně, osobně si volal s daným úředníkem, prostě se aktivně snažil.
Jako jednoduzsi nez se s tim s...t je zaplatit. Ale irituje me, jak se CTU chova a jejich argumenty. Navic casu na reseni je proklate malo.
Kolegové a kamarádi,
na toto pondělí budeme na stránce www.nejpripojeni.cz/clanky zveřejňovat článek "Poskytovatelé nejsou spokojeni s prací ČTÚ".
Kdo z vás bude chtít jménem Vaší společnosti přidat k článku svůj úhel pohledu či názory a zkušenosti, budeme rádi za každý příspěvek. Účast je bezplatná
Vaše vyjádření zasílejte na email pecina@nejpripojeni.cz
S pozdravem Pecina,
NejPřipojení.cz
Dnes jsem měl také tu čest a obdržel pokutu z polepšovny. Prý nedodání podkladů ve stanovené lhůtě, ale výzvu jsem dostal mailem 7.6. a měl jsem od nich 10 dnů na odezvdání, to jsem splnil 17.6.. Má smysl se odvolat nebo radši zaplatit?
Na papíru s pokutou co dnes přišel do datovky není uveden jediný kontakt, asi vědí proč.
Podej ODPOR jednoznacne, vyssi pokutu urcite nemuzes dostat.
Kolobok "se uznává vinným ze spáchání přestupku podle § 118 odst. 12 písm. b)
zákona o elektronických komunikacích, kterého se dopustil tím, že v rozporu s § 2 odst. 3
vyhlášky č. 582/2020 Sb., o rozsahu, formě a způsobu předávání informací pro zajištění
srovnávacího nástroje, nepředal Úřadu povinné informace, údaje a podklady k řádnému
vyplnění srovnávacího nástroje cen a kvality ČTÚ způsobem a v rozsahu této vyhlášky, tj.
registrací a vyplněním formuláře na adrese: https://srovnavac.ctu.cz, čímž porušil § 66a odst.
4 zákona o elektronických komunikacích"
Ahoj,
otázka pro diskutující - přijde Vám normální, že tuhle debatu někdo přepisuje na svoje firemní www stránky. Uživatel @lukalus evidentně nemá čím by svoje zákazníky a čtenáře zaujmul a tak se snaží uplést z h.... bič
A ke všemu se ještě ztratil v časové posloupnosti přípspěvků a tak přepsané informace uvádí zkresleně, možná až lživě?
lukalus na toto pondělí budeme na stránce www.nejpripojeni.cz/clanky zveřejňovat článek "Poskytovatelé nejsou spokojeni s prací ČTÚ".
Kdo z vás bude chtít jménem Vaší společnosti přidat k článku svůj úhel pohledu či názory a zkušenosti, budeme rádi za každý příspěvek. Účast je bezplatná
Vaše vyjádření zasílejte na email [pecina@nejpripojeni.cz](mailto:pecina@nejpripojeni.cz)
Ja jsem měl vše v pořádku, dokonce jsem si to nechal zaslat emailem, že mam vse v pořádku. Odeslal jsem jim tedy, ze nevim jake nedostatky mam odstranit a dostal jsem pokutu, protože jsem nereagoval. Volal jsem s jistou osobou z CTU a tam mi během nekolika slov skočila do řeči a řekla, ze o tom ví, že neví proč to takto CTU dělá, ze uz několikrát prosila o změnu atp... každopádně jsem z ni měl pocit, že oni jinak konat nemohou, ikdyz vědí že je to špatně. Řekla mi ať podáme odpor a ze s největší pravděpodobností to bude dobrý, ale nezaručí to xD... pripomina mi to ty smejdy co posilaji něco co si člověk neobjednal na dobírku a cekaj, kdo se nachyta a zaplatí.
No, ještě že mam na tyhle zmetky pojištění a když si nedají říct, tak hold valcime stejnými zbraněmi.
já to měl za 3, za kolik vy?
- Upraveno
A kdo z vas zaplatil? Ja to mam taky za 5 a odpor jsem podal a cekam co bude. Budu davat odpor i pak pokud bude treba.
- Upraveno
Kdo se registroval a nevyplnil, dostal pokutu 3k.
Kdo se ani neregistroval (a tudiz ani nevyplnil), dostal za 5k.
Nám odpor vyšel, následně bylo i řízení zastaveno, neboť "nebylo prokázáno spáchání předmětného přestupku". Teď z nich taháme náhradu nákladů řízení a osobní újmu. Komedie.