MirNet : Vy určujete konec aukce? Přijde Vám to normální ?

to Fikus ?? Jestli je to na me, nechapu ??

Jasně konec aukce byl ve 20:00. Přihazovat po konci je nekorektní.

Bylo napsáno, že končíme ve 20h, poslední příhoz měl fikus. Prosím ozvěte se mi, jak si spoj předáme...

to Fikus: Paklize to bylo po casovem limitu, tak jsou prihozy neplatne, takze o co Vam jde? Nekontroloval jsem cas a az u posledniho jsem na telefonu po odeslani videl, ze je po 20te. Takze zvolnete. Hezky vecer

Tak to vyhral tapik za 22.5 😃 protoze vse ostatni bylo po 20h 😃

@iTomB Tiše tleskám, ale myslím si že to neprojde :-D

• cmgn replied to this.

tapik tyto aukce jsou už víc jak trapné. Nikdo stejně podmínky nedodrží a vychcánci edituji původní příspěvky.....

cmgn casove razitko na foru je jasne a pokud nebude videt uprava, tak to je jednoznacne. Tapik mel prihoz v 19:59 ostatni jsou ve 20:00, takze pokud je aukce do ... mel by vyhrat tapik a u prispevku nema upraveno.

Konec aukce byl ohlášený na dvacátou hodinu 30.11, zmíněný příspěvek je bez úpravy. Z mého pohledu je po vypršení cokoliv s razítkem 20:01. Nejvyšší příhoz ve 20:00 měl @fikus

Ještě doplním, že jsme z Nymburska, Středočeský kraj. Uzavřel bych to v pondělí 30.11. v 20h.

Přitom stačilo dát podmínku, že pokud někdo přihodí 5 minut před koncem aukce, tak se čas ukončení posunuje o 10 minut dále od posledního příhozu...

zdeneksvarc No, pozor... byl jsem poučen v jednom výběrku, že do 20:00 znamená do 19:59:59 včetně, nikoliv do 20:00:59 :-D Takže já bych to bral do 19:59:59.... dokonce to tehdá konstatoval buď správní soud nebo něco, kam se odvoláváš ve veřejné zakázce :-D

iTomB Já tohle ctím a taky jsem se na tomhle už 3x spálil... proto jsem o těchto aukcích ztratil nějaké velké iluze a o lidech, co upravují posty si myslím svoje......

zdeneksvarc mas to blbe 😉 uzavreni je ve 20h, tudiz v 19:59:59 je aukce otevra a ve 20:00:00 je uzavrena 😉

iTomB jeste si tu hrajte na desetiny sekundy... :-)

Nevim co tu resite, prodavajici to zrovna tady vsechno dodrzel co napsal a nic needitoval a vy se tu do nej navazite, radeji se podivejte na jine prodeje sakra uz.

kolombo
                Plne s tebou souhlasim. Po poslednim prihozu +10min.

kozlicek Spis jde o to, dat presne pravidla a jejich dodrzovani. Pak vznika to co vznika, hadky dohady atd. ... Cas je jednoznacky, neupravenej prispevek taky ...

Z důvodu výše uvedených dohadů zapracuju do Pravidel fóra i jednoznačné určení času, kdy je akceptován nejzazší příhoz 👍

📡 Telekomunikace.cz