Děkuji za vaši korektnost kuba_lysa2. Už jsem Vám psal SZ.
P: Spoj SummitD SDV180 10GHz
- Upraveno
to Fikus: Paklize to bylo po casovem limitu, tak jsou prihozy neplatne, takze o co Vam jde? Nekontroloval jsem cas a az u posledniho jsem na telefonu po odeslani videl, ze je po 20te. Takze zvolnete. Hezky vecer
Tak to vyhral tapik za 22.5 protoze vse ostatni bylo po 20h
Konec aukce byl ohlášený na dvacátou hodinu 30.11, zmíněný příspěvek je bez úpravy. Z mého pohledu je po vypršení cokoliv s razítkem 20:01. Nejvyšší příhoz ve 20:00 měl @fikus
Ještě doplním, že jsme z Nymburska, Středočeský kraj. Uzavřel bych to v pondělí 30.11. v 20h.
Přitom stačilo dát podmínku, že pokud někdo přihodí 5 minut před koncem aukce, tak se čas ukončení posunuje o 10 minut dále od posledního příhozu...
- Upraveno
zdeneksvarc No, pozor... byl jsem poučen v jednom výběrku, že do 20:00 znamená do 19:59:59 včetně, nikoliv do 20:00:59 :-D Takže já bych to bral do 19:59:59.... dokonce to tehdá konstatoval buď správní soud nebo něco, kam se odvoláváš ve veřejné zakázce :-D
zdeneksvarc mas to blbe uzavreni je ve 20h, tudiz v 19:59:59 je aukce otevra a ve 20:00:00 je uzavrena
Nevim co tu resite, prodavajici to zrovna tady vsechno dodrzel co napsal a nic needitoval a vy se tu do nej navazite, radeji se podivejte na jine prodeje sakra uz.
Z důvodu výše uvedených dohadů zapracuju do Pravidel fóra i jednoznačné určení času, kdy je akceptován nejzazší příhoz