gemb ne že by to měla být nějaká urážka, ale tvůj komentář právě absolutně vystihl tvoji profilovku 😀

tom_sek Urcite si oveř, ze mas na karte wireless zapnuto PTP mode na obou stanach spoje. Ja mam napr. tri UBNT AC spoje za sebou a ping pri lehke zatezi je 4ms pres vsechny tri dohromady.
Vyssi latenci ma v PTMP nastaveni Frame duration na Flexible (nikoliv legacy) a Fixed.

vsetko ako na podnose by ste tu niektori chceli...clovek sa s tym *ebe dlhe hodiny...skusa varianty, kupuje novy neovereny HW a tuto hoši by najradsej vysledok zadarmenko....no tot....odtial pod tial...to je ako vlakno o UBNT LTU...kazdy tam caka na test od niekoho ineho aby nemusel kupovat drahe ltu rockety a klientov 😃 alebo sa ma x ludi pyta furt na 60GHz....pritom staci pouzit vyhladavanie 😃

gemb hele, až tobě jednou někdo na tomto fóru poradí, tak to hned zapomeň, a prokousávej se problémem sám.

svestka aby si sa nepo...posledne tyzdne co tu sledujem forum tak sem priliezaju len lamy a garaz majstri ktori nebudu travit ziadny cas vlastnym ucenim ale pridu si pre hotove, nemam problem s niecim poradit ale v urcitych medziach...kolko krat sa tu ludia pytaju na xy omielane temy len kvoli tomu, ze su tak lenivy danu vec vyhladat...naco by to hladali ked im zas niekto napise...gadzo sa pyta preco nastavujem ampdu na 64 ? to je taky problem si to na niecom vyskusat? posunut to na 64 a spravit si btest? strany problem....pritom je to uz 6 rokov stary HW cele UBNT AC....

k tomu hledani. Je nejak mozne prohledavat topic, ktery ma tisice zprav a dojit primo do pulky k hledanemu slovu? Mne se to tedy nepodarilo. I kdy to google najde, tak mne to hodi na zacatek tematu...

Takže taky jsem hledal, ale nelze nějake věci dobře najít.

gemb zase sa vraciame k tomu obmedzit forum aspon na ico alebo nejako to vyplenit

gemb neviem co zle ti niekto spravil v zivote, ale chlope sa zobud. clovek sa ta slusne opyta na nieco, co si ty sam spomenul a uz sa tu nafukujes a nakoniec mu vynadas do gadzov? trocha slusnosti by ti nezaskodilo... vidno, ze asi si sikovny a davas si zalezat na svojej praci, ale z tvojich komentov ide kopec nafukanosti, lebo vsetci co nie su na tvojej urovni a nerobia veci aspon tak dobre ako ty su hovna, sracky, gadzovia, garaznici a podobne. alebo druha moznost je, ze si frajer len za klavesnicou?
            ale nastastie svet nie je len taky ciernobiely...

jopo neplač, radšej odpovedz garaznikom na otázku 🤣

jopo Chlapci nechte ho být, on je to takový Orel východu a jiný už nebude.
              Garážníkovi jedině doporučit, ať si buď našetří korunky na profi spoj, který ad hoc plní požadované přenosové parametry nebo ať si přečte návod, a nebo ať si zvykne současný stav, jako jsou zvyklí zákazníci hvězdonetu.

Ale vždyť má pravdu, Vy budete sve know how, sve usili, cas jen tak prezentovat na internet, aby nekdo jiny pro to neudelal nic? Kazdy z Vas ma urcite nastavenou mez v tom, co bude / nebude prezentovat verejne.Mozna to jen napsal svym zpusobem / mozna nevhodnym, ale kdyz budu cist mezi radky :-) pravda to je.

Ono s těma slovákama jsou prostě vždycky problémy. Nic proti většině, nejsem žádný xenofob, ale vzdycky, když byl business se Slováky, tak pořád nějaký problémy, pořád komplikace, pořád něco.

To bylo už na vejšce - největší nafoukanci vždycky Slováci.....

cmgn Já jsem třeba taky narozený na Slovensku, tohle bych netvrdil a obecně lidi, kteří nějakým způsobem poukazují na národnost, nic ve zlém, ale jsou to ubožáci.

• cmgn replied to this.

pepulis Já to ale nemyslím paušálně na všechny, proto píšu, že nic proti většině.
                  Tohle jsou bohužel jen zkušenosti, co jsem zatím v businessu měl :-/

Jinak Slováky mám strašně rád a sám je mám v rodině. Ale business? To ne :-)))

• ef likes this

cmgn Ono úhel pohledu a způsob myšlení některých slováků dokonale vystihuje tento výklad dějin: "Ľudovít Štúr vytvořil Slovenský národ, Jozef Tiso vytvořil Slovenský štát a Gustáv Husák připojil Čechy a Moravu..."

Dosti tedy odbočujeme ... ale ...
                  Pokud se někdo na něco zeptá, a je to rozumný dotaz pokročilého uživatele, který se tu navíc v minulosti párkrát použitelně zapojil do jiné diskuze, je fajn když mu někdo erudovaně odpoví.
                  Mě taky vadí, že tu stále častěji vyskakují dotazy typu "co je to za konektor, aha je to RJ45 ...".
                  Ale že bych dané BFU uživatele urážel, to je mi cizí. Buď ten dotaz ignoruji, nebo dotyčného odkážu na google.

Dobrý trolling 😆 🤣 mat vaše problémy...

V první řadě uzamknout na licence, pak bych to ještě vytřídil na nepoctivé firmy (>1Gbit/250Kč s dph).
                  Hned jak zjistíte že ten komu jste včera poradili má dnes optiku na stejném sídlišti kde vy wifinu zablokovat.
                  A zbyde tu už jednom možnost komunikovat zbylí češi se slovákama...a to vidím taky nebude pro každého....

📡 Telekomunikace.cz