Vyšší latence UBNT ac zařízení
vsetko ako na podnose by ste tu niektori chceli...clovek sa s tym *ebe dlhe hodiny...skusa varianty, kupuje novy neovereny HW a tuto hoši by najradsej vysledok zadarmenko....no tot....odtial pod tial...to je ako vlakno o UBNT LTU...kazdy tam caka na test od niekoho ineho aby nemusel kupovat drahe ltu rockety a klientov alebo sa ma x ludi pyta furt na 60GHz....pritom staci pouzit vyhladavanie
svestka aby si sa nepo...posledne tyzdne co tu sledujem forum tak sem priliezaju len lamy a garaz majstri ktori nebudu travit ziadny cas vlastnym ucenim ale pridu si pre hotove, nemam problem s niecim poradit ale v urcitych medziach...kolko krat sa tu ludia pytaju na xy omielane temy len kvoli tomu, ze su tak lenivy danu vec vyhladat...naco by to hladali ked im zas niekto napise...gadzo sa pyta preco nastavujem ampdu na 64 ? to je taky problem si to na niecom vyskusat? posunut to na 64 a spravit si btest? strany problem....pritom je to uz 6 rokov stary HW cele UBNT AC....
k tomu hledani. Je nejak mozne prohledavat topic, ktery ma tisice zprav a dojit primo do pulky k hledanemu slovu? Mne se to tedy nepodarilo. I kdy to google najde, tak mne to hodi na zacatek tematu...
- Upraveno
basty taky mám bohužel tuto zkušenost
Takže taky jsem hledal, ale nelze nějake věci dobře najít.
gemb zase sa vraciame k tomu obmedzit forum aspon na ico alebo nejako to vyplenit
gemb neviem co zle ti niekto spravil v zivote, ale chlope sa zobud. clovek sa ta slusne opyta na nieco, co si ty sam spomenul a uz sa tu nafukujes a nakoniec mu vynadas do gadzov? trocha slusnosti by ti nezaskodilo... vidno, ze asi si sikovny a davas si zalezat na svojej praci, ale z tvojich komentov ide kopec nafukanosti, lebo vsetci co nie su na tvojej urovni a nerobia veci aspon tak dobre ako ty su hovna, sracky, gadzovia, garaznici a podobne. alebo druha moznost je, ze si frajer len za klavesnicou?
ale nastastie svet nie je len taky ciernobiely...
Ale vždyť má pravdu, Vy budete sve know how, sve usili, cas jen tak prezentovat na internet, aby nekdo jiny pro to neudelal nic? Kazdy z Vas ma urcite nastavenou mez v tom, co bude / nebude prezentovat verejne.Mozna to jen napsal svym zpusobem / mozna nevhodnym, ale kdyz budu cist mezi radky :-) pravda to je.
Ono s těma slovákama jsou prostě vždycky problémy. Nic proti většině, nejsem žádný xenofob, ale vzdycky, když byl business se Slováky, tak pořád nějaký problémy, pořád komplikace, pořád něco.
To bylo už na vejšce - největší nafoukanci vždycky Slováci.....
Dosti tedy odbočujeme ... ale ...
Pokud se někdo na něco zeptá, a je to rozumný dotaz pokročilého uživatele, který se tu navíc v minulosti párkrát použitelně zapojil do jiné diskuze, je fajn když mu někdo erudovaně odpoví.
Mě taky vadí, že tu stále častěji vyskakují dotazy typu "co je to za konektor, aha je to RJ45 ...".
Ale že bych dané BFU uživatele urážel, to je mi cizí. Buď ten dotaz ignoruji, nebo dotyčného odkážu na google.
Dobrý trolling
mat vaše problémy...
V první řadě uzamknout na licence, pak bych to ještě vytřídil na nepoctivé firmy (>1Gbit/250Kč s dph).
Hned jak zjistíte že ten komu jste včera poradili má dnes optiku na stejném sídlišti kde vy wifinu zablokovat.
A zbyde tu už jednom možnost komunikovat zbylí češi se slovákama...a to vidím taky nebude pro každého....
- Upraveno
tom_sek Ak by to malo optimalnejsie fungovat, museli by sa prevzat niektore metody napr z elektrika.cz Su tam niektore veci mozno az moc uskrtene ale vseobecne temy od obycajnych userov schvaluju moderatori a potom tam tusim maju uplne uzamknutu cast fora ktora tam je pre vybranych clenov, asi teda preverenych elektrikarov. Aj pri tych beznych tematach to proste vyfiltruju natolko, ze sa tam neopakuju otazky ktore riesil niekto pred par dnami, tyzdnami....ak je nieco naprosto podobne odpovedia len jedno - > hladat