• FTTx
  • Optika na vesnici

basty blazne.... vzdy hard, pokud neni jeste ve chranicce.

Já to mám přes čerstvou D11 a vedle státovka na Náchod. To je ale už z půlky hotový z dřívějška.

helapc hele jak davas vystraznou folii? jak siroka je ta drazka? 10cm? nebortí se to?

kozlicek Ptam se... myslim ze ma preklep a bude to 14/10 a ne 12/10

Sory asi jsem pretazenej. Opraveno 12/8

kozlicek Pokud to neni navazka cerstva tak se to neborti. Pasku je nejlepsi vzit klasiku 22mm a preriznout spulku na pul

helapc Dal bych radeji 14/10, ale taky muze poslouzit.

basty aha :-) ale dobra prace. ptam se ptz. neco podobneho me taktéž čeká....

Dražka je15cm a folii tam prostě nacpeme co nejvýš.

helapc jj klasika.premyslim o freze ktera se da na "bobíka" (hydropohon)

helapc tak když ti to dovolí a majitelé pozemku jsou hodní a nechtěj výpalné tak proč ne....

Projekt se musí naplánovat, aby tam nic nepatřila státu SUSce a podobným institucím. Se soukromníky se dá mluvit když to uděláš jen na souhlas. Tady se našla trasa na obecním pozemku. Výpalné je 10,- Kč/m. To je právě ten bonus výstavby na vesnici.

helapc presne.sus je obcas opruz.urad pro zastupovani statu je ok.soukromníci jsou horší....

Úřad pro zastupování státu s tebou sepíše smlouvu s info, že to pak spočítá. Jejich ceny jsou ve stokorunách/m

Něco podobného máme od Laski. Koupili jsme jetý za 100tis. Na přípojky přes trávník u klientů supr. Občas se i zadaří v zeleném podél chodníků. Jakmile je tam navážka tak je konec.

📡 Telekomunikace.cz