skoro ke všemu, co zde popisuju, mám jak své zkušenosti,..... !! Bohužel nezapomeňte, že sami uživatelé mají povinnost držet smluvní podmínky v tajnosti, takže žádnou smlouvu jsem vlastně nikdy neviděl a protože neumím ani s foťákem, nikdy jsem ho neměl v ruce, tak bych si z toho neudělal ani blázen fotky ;-) I u našeho fóra si nemohu být jistý, kdo to zrovna čte samozřejmě ctím zákony České Republiky a vše příslušící konají pro naše dobro bezpečnostní složky, jako policie, ideálně z místního oddělení, kde jsou proškoleni na problematiku IT nejvíce a nejhlouběji" s_a_m Bohužel to "ftip" není a příběh je zcela reálný, jako i ty další, co znám.
Proto nenatáčíme nikdy na našich akcích, proto mé eventy jsou mimořádně cílené na osobní setkání, co se tam upeče, to se tam také sní. přijďte někdy o tomhle pokecat třeba večer po školení MikroTiku, může to být dlouhý a zajímavý večer, třeba teď na jaře na Pradědu v květnu, co bude...naživo, třeba se naučím i s PC a možná i s foťákem ;-)
@stepan_benes Moc hezky to tu Štěpán popsal daleko víc odborně než já, za to mu velký dík. Ale vzhledem k tomu, jaká je situace na trhu, tak kdoví, jestli vůbec mají "podnikatelé" ohlášeno to zmiňované podnikání Štěpánem.
Dál je potřeba součinnost s majitelem budovy, což můžou být 4SROčka přes páté SROčko, neborůzné vykutálené existence.
A obyvatelé nebudou mít moc po chuti, vysvětlovat cokoli policii, jako zúčastnění. Ostatně na tom, to zkrachovalo ve většině případů, které se takto staly a vím o nich. i ten s "tím Tčkem" popsaný výše ;-(
Navíc když by to skutečně projeli, tak se to svede na chybu lidskou, jednoho nepoučeného zaměstnance, který už byl dávno vyrozuměn, nejlépe externí firmu, která si najala externí firmu /přesně to Tčko, oni si sami nevaří, ale sami nenajímají, až přes třetí a čtvrté koleno ;-(/
A pak je z toho venku a lidi si ještě říkají, jak ten původní poskytovatel je zlý, že takto popohání po soudech a s policií, zatímco ten hodný nový, jim k tomu dal 4SIMky a televizi Mažento ;-)