s_a_m JJ, to je přesně ten druhý případ na Moravě, co jsem zmiňoval. Ale tam to Starnet nebyl, jiná velká společnost ;-) ono je jedno, kdo komu, prostě se to tak děje, z důvodu těžké postižitelnosti, už jen díky nespolupráci všech zainteresovaných často na vyšetřování
s_a_m Jinak s tím východem čech, možná je to praxe ve velkých městech, ale to byl samozřejmě najatý soukromník někde, tuším snad z Přelouče, co dělají výstavbu sítí, žádní ISP. A jak znám operátora, ten to nechal stejně vysoutěžit jako celek a teprve ten pod ním to přiděluje dál.
Klasika při výstavbě všech mobilních buněk a tam je blbé, že občas jde i o život, jak se z toho Vodafone krásně vyvinil u Klatov, ani k soudu ho nepozvali, oni si to prostě jen objednali, ten mrtvý byl pátá firma v pořadí. Ale kupovidu šel na rok sedět i ten čtvrtý, co mu to zada. že prý nezkontroloval staveniště /kostel/ a neprověřil slabá místa.
je to jako s pojišťovnama, nevěřím tomu, že taky kdo co někdy vysoudí....když nebudete mít úplně učebnicovou škodu, tak to taky vždycky obejdou. už mám taky pojistku jen na auto, kde to jakžtakž ještě funguje, i když se kroutějí i u čelního skla podruhé v roce, už mi nabídli výpověď od nového roku, že je to moc škod. A u baráku, kdybych fakt vyhořel, tak je to alespoň jednou plnění /tedy pokud nebudu mít na střeše soláry, které jsou už ve výluce z pojištění - jelikož hasiči mají prý předpis takovou nemovitost nehasit intenzivním vodním útokem, vzhledem k nebezpečí úrazu/