Ahoj, máte někdo nějaké nové informace k tomu jak se chovají 60G ay v ptmp s posledními ros 7.7/7.8? Nebo v p2mp stále zůstat raději na Ad.... Díky za názor....
MikroTik CubeG-5ac60ay-SA, CubeSA 60Pro ac
Abych nezakládal nový vlákno. Používá někdo Cube ac v režimu ap s l4 licenci? Případně jaký by to mohlo vzít úhel? Díky
Mikrotik support se vyjádřil na webu, že mají fix na problém s Cube pro SA, prý by to mělo vylepšit i řadu AD. V příští betě by měl již být fix...
můžeme být rádi, že vůbec mohlo to dopadnou mnohem hůře a to by znamenalo HW chybu.....
Už mi to nějak připomíná historický výrok: "Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to stejně jako vždy...."
S verzí 7.10alpha6 to u nás funguje o poznání líp. Jen zlobí statistiky a někdy to ukazuje nízký MCS ačkoliv propustnost je ok.
Taky jsem požádal o tuto Betu a dal jsem ji na nejhorší 3 AP.
Zlepšení je minimální.
Stále jsou tam mikroodpojení a hlavně výpadky pingů.
Mám na AP NetWatch na všechny klienty a několikrát za den se sesypou všichni klienti najednou a v logu není absolutě nic.
Pingy z PC toto potvrzují - výpadky jsou to 3 - 5 sec.
Asi takhle. Tento sektor měl odpojení klientů každý den. Vždy všichni naráz. Podívej se jak to vypadá nyní. A to ještě klient3 to vypnul z elektriky
https://ibb.co/DVvnKk9