Tak a začalo nám zdražování...
- Upraveno
Tak poskytovatel od kterého máme internet má taky v ceníku o 50kč více (400→450kč u mého tarifu), ale zatím nepřišlo nic, že by chtěl platit 450kč místo těch 400 na které je smlouva. (ano, tak trochu jsem na to čekal, abych mu tu smlouvu mohl vypovědět ještě dřív než za dva roky a jít jinam.. )
RandomUser Vy máte spotřebitelskou smlouvu na Telco na 2 roky - to jste v ČR dost unikát....
- Upraveno
Operatori stejne zdrazi postupne vsichni, jelikoz je to dlouhodobe neudrzitelne.
Vzhledem k tomu, ze v telekomunikacich se zdrazuje naprosto minimalne a kdyz uz tak zdrazeni neni primoumerne inflaci, muzeme byt jeste radi za takove ceny internetu u nas.
jezdec tak mi nejde ani tak o to zdražení o 50kč, navíc když se podívám do jiných zemí tak jsme na tom ještě stále relativně dobře. Jde mi spíš o to, že by se tímto dala zrušit předčasně ta smlouva
julian sleva na "instalační poplatek" při smlouvě na dva roky. Při předčasném ukončení - zaplatíte 2000kč jako doplatek slevy nebo tak nějak to tam má
konečně se zdražje i v telekomunikacích a už mělo dávno PHM, elektřina, prac síla jsou hlavní náklady a ty šly hodně nahoru....
okoun a pak tu máme Hvězdu, co bude držet 250kč/měsíc dokud to půjde
RandomUser tak vzhledem k tomu ,že dostavit se na servis přípojky po bouřce trvá čtrnáct dní až měsíc, to půjde držet asi dost dlouho ta cena
theitman tak s tím přístupem bych je asi poslal někam. Ikdyž, v počtu zákazníků co mají by jim to bylo asi jedno. Ikdyž nechápu, kdo by jim ten přístup toleroval, ale tak asi dost lidí jo.
RandomUser no co jsem se ptal lidí tak to jsou většinou vidláci a řeknou mi že dobrý že počkají oni toho chudáci mají asi hodně
- Upraveno
RandomUser a jako bonus chtějí 1300 za výjezd, že je chyba na straně zákazníka (což nebyla)
Poslat někam je můžeš, ale když zjistíš kolik to stojí většinou tě to přejde. Zrušení IP adresy (Interní) - 900Kč, demontáž zařízení 5k... a nebo zaplatit zařízení, za plnou prodejní cenu v době montáže, což za NanoBeam 16 je prý 3490,- ....
Prostě first class ojeb...
- Upraveno
theitman tak to je slušné teda. Demontáž zařízení předpokládám zákazník nemůže provést sám?
Každopádně jestli to je všechno uvedeno ve smlouvě, tak nechápu kdo to vůbec podepíše.
S tou cenou zařízení je to podobné jako u poskytovatele co mám teď - Cube 60 Lite, pořizovací cena v době montáže 1600-1700,-, pokud nevezmeš smlouvu tak zaplať za instalaci 2599,-. Ikdyž, tady to je schované za "instalační poplatek", pominu-li, že na stránkách stojí, že výhoda tarifu 500kč, který jsme dýl jak 10 let měli je: "Případně výměna zařízení do maximální hodnoty 1600Kč ZDARMA (při poruše nebo upgradu na novou technologii), což by v té době +/- odpovídalo. Mimo to, že při "upgradu" na těch 60GHz si vzali původní zařízení (SXT ac), které dávno bylo smluvně naše (jasně ve smlouvě uvedeno, že zařízení se stává majetkem připojeného po určité době). Následné "natahování" s jednatelem o to zařízení bylo taky záživné, kdy mi ze začátku říkal, že mi to ani dát nemůže, ale pak mi, jak později napsal "z dobré vůle" (blbost) dal nějaký A/N , což jsem samozřejmě proti tomu ozval a domáhal jsem se zařízení, které si vzali. Zde mi po nějaké emailové komunikaci sdělil, že zařízení je vyhozené, ale možná je ještě v červeném kontejneru na ulici xy (nevím, asi si myslel, že pro něj do toho kontejneru polezu..). Po výměně ještě pár emailů jsem to s ním ukončil, protože to za to prostě už nestálo a stejně by se ničeho nedosáhlo. Co už no, oproti ostatním lokálním providerům co tu jsou, je to konkrétně s tímto dost špatná zkušenost (to se týká hlavně jeho osoby, jejich technici a další jsou vpohodě).
Ano, sice se jednalo o zařízení dnes v hodnotě max. pár stovek, ale pak už mě spíš naštval ten jeho přístup k tomu vůbec.
RandomUser Oni bud zdrazi a konecne si zaplati techniky a ne pobudy sesbirane nekde na hlavaku delajici za housku s vlasakem nebo jim to zacne postupne upadat na servisu , protoze pokud nekdo od nich prejde nejcastejsi nadavky jsou na desivej servis ..... a spatna povest se hodne blbe predelava na dobrou .... u me v okoli uz tu blbou zacinaji budovat docela slusne ...
ppp76 blbá pověst je jedna věc, podstřelení cen je druhá věc a záměrné poškozování konkurence věc třetí, uživatele zajímá jen ta druhá věc a o tom to je, a na druhou stranu 90% BFU nepozná problém pokud opravdu nedojde k nějakému delšímu výpadku, to že mě se 190x za den rozpadne VPNka a odlinkují se ap z controleru už nikdo nevidí a nikoho nezajímá, že ta linka prostě nefunguje jak má...
ppp76 tak k nám do MS kraje přišli nedávno, ze srandy jsem dával poptávku na připojení - zatím bez odpovědi tak uvidíme co někdy odpoví
Ale od známých co od nich mají net v jiných koutech ČR jsou ty zkušenosti docela podobné - slušně řečeno k ničemu..
RandomUser Abych byl korektni maj lokality kde maj slusny techniky a dobrej servis ale divim se co tam ty kluky za tech podminek co maji jeste drzi ..... u me v lokalite se technici toci jak svaty na orloji .....
ppp76 většina slušných techniků pochází z koupených sítí a většinou utečou hned po sloučení sítí tzn třeba za 2,3 roky protože na začátku jim naslibují super podmínky, bývalého majitele zaměstnají, nechají ho dohlížet na ten svůj kousek sítě a pak mu postupně všechno "seberou". Tu zbylou část tam drží prachy, přeci jen si vydělají většinou docela rozumné peníze, ovšem na živnost a před zdaněním....
ppp76 tak jsem se na to díval, zrovna nabírají techniky. Nevypadá to tak zle, otázkou zůstává, jestli to je pravda to co tam mají.