theitman tak to je slušné teda. Demontáž zařízení předpokládám zákazník nemůže provést sám?
Každopádně jestli to je všechno uvedeno ve smlouvě, tak nechápu kdo to vůbec podepíše.
S tou cenou zařízení je to podobné jako u poskytovatele co mám teď - Cube 60 Lite, pořizovací cena v době montáže 1600-1700,-, pokud nevezmeš smlouvu tak zaplať za instalaci 2599,-. Ikdyž, tady to je schované za "instalační poplatek", pominu-li, že na stránkách stojí, že výhoda tarifu 500kč, který jsme dýl jak 10 let měli je: "Případně výměna zařízení do maximální hodnoty 1600Kč ZDARMA (při poruše nebo upgradu na novou technologii), což by v té době +/- odpovídalo. Mimo to, že při "upgradu" na těch 60GHz si vzali původní zařízení (SXT ac), které dávno bylo smluvně naše (jasně ve smlouvě uvedeno, že zařízení se stává majetkem připojeného po určité době). Následné "natahování" s jednatelem o to zařízení bylo taky záživné, kdy mi ze začátku říkal, že mi to ani dát nemůže, ale pak mi, jak později napsal "z dobré vůle" (blbost) dal nějaký A/N , což jsem samozřejmě proti tomu ozval a domáhal jsem se zařízení, které si vzali. Zde mi po nějaké emailové komunikaci sdělil, že zařízení je vyhozené, ale možná je ještě v červeném kontejneru na ulici xy (nevím, asi si myslel, že pro něj do toho kontejneru polezu..). Po výměně ještě pár emailů jsem to s ním ukončil, protože to za to prostě už nestálo a stejně by se ničeho nedosáhlo. Co už no, oproti ostatním lokálním providerům co tu jsou, je to konkrétně s tímto dost špatná zkušenost (to se týká hlavně jeho osoby, jejich technici a další jsou vpohodě).
Ano, sice se jednalo o zařízení dnes v hodnotě max. pár stovek, ale pak už mě spíš naštval ten jeho přístup k tomu vůbec.