- Upraveno
zajdee Jestli je stále CETINu a nechce ho zpět, bude mi tedy CETIN platit za to že ho u sebe skladuji? Tohle mi přijde divné. Čekal bych, že když ho CETIN po ukončení nechce zpátky, stane se automaticky majetkem zákazníka.
To je jak kdyby mi po předchozím WISP zůstal kabel na střechu (který byl nainstalován v rámci instalace řekněme za 1 Kč), kabel by využil nový WISP a ten starý by si pak pro kabel po letech od výpovědi přišel...
CETIN sice Terminátor opravdu umísťuje, ale pokud vím, neexistuje o tom žádná smlouva mezi mnou a CETINem. Ve smluvě s ISP není o Terminátoru ani čárka. Podle mě k tomu přistupují stejně jako ke kabelu který tahají domem + zásuvce, tj. neřeší to. Zajímavé by bylo, jestli by při znovuzřízení zrušené přípojky s Terminátorem přivezli nový, ale tipnul bych si že jo.
Nijak si na to ale nemohu stěžovat, alespoň mám u sebe náhradní kus pro případ odpálení Terminátoru bouřkou na jiné přípojce, nebudu muset čekat na technika Co jsem nevyzkoušel (nemám už kde, všude na VDSL už mám Terminátory), jestli by se Terminátor chytnul i na přípojce kde je teď jiný modem. Comtrend se podle zkušeností někoho zde s fora na přípojce s Terminátorem chytne, tak předpokládám že by to asi fungovalo.