bezdratsmrdi
Jaké jsou verze Terminátoru? Co to znamená aby šel napájet přes PoE, to je ten BA60A nebo jiný?
Jaký je rozdíl Terminátoru (Cetin = Zyxel) a normálního VDSL2 modemu? Teda mimo toho, že ho Cetin koupí za pár šušňů?
Můj VDSL VT300 (z bazoßa za 300,-) už Imrvére padá, Buď se restartuje nebo synchronizace zamrzne… snr-att je kriticky… Cetin tam da “co to da” - Dříve jsem to zkoušel O2 nařídit aby to snížili ale je to marný vždycky Po nějaký době třeba 2 měsících to bylo zase vyresetování a jelo to na max… V době kdy linka měla jet třeba 20, zhruba někdy před 3 lety, tak tam pouštěli maximálku 130 … Neboli O2 někde dal požadavek, a potom to chce thing zase po nějakém upgradu třeba zrušil nebo nevím co to mělo znamenat…
Říkal jsem si co zkusit VDSL modem s WiFi7 (než řetězit zařízení)? Zatím je ale asi jen jediný výrobce co má fakt ve všech 3 bandech… AVM 5690 Pro… Ale stojí raketu, desítku, a nevím jestli to nakonec stejně nezruším…
Ps: Jde jsi v nějakém modemu / Terminátoru pohrát se synchronizační rychlostí?
Dříve se mi to podařilo řídit taky přes jeden modem od AVM. Operátor koukal jak puk, podařilo se to překecat i dslam (Asi přes nějakou chybu( že místo profilu 3000 Mbps tam pustil max (tehdá okolo 10000 - To už je hodně dávno a to ještě nebyli ani předsunuté dslamy), šlo nastavovat SNR a Att práh,..