kmotrik miract O já vím proto mě to štve :-) sranda je že b96 jsem si dělal zároveň když jsem dělal velký A. Takže testy jsem stejně musel udělat. Tehdy jsem ale nevěděl že mě 4250kg bude limitovat. Navíc když neuděláš test tak ti nevezmou Béčko ( teda pokud z testu nedostaneš 20bodu z 50ti ).
tulo Ja som este chytro robil teraz BE. U nas bude od januara vodicak test uz len elektronicky a otazok pribudne na cca 1600.
redmax Zatím nejlepší poměr cena/výkon je https://www.provleky.cz/katalog/privesy/valnikove-privesy-zaslaw/jednonapravove-sklopne-privesy-zaslaw-su/produkt/prives-zaslaw-300suh-300x150x35-1300kg-sklopny Za mě mohu doporučit, není to žádná rozvrzaná jebka.
miract Ty kotvící oka jsou tam podle mě jen na ozdobu, tak pozor na to! Pokud na tom chce převážet drážkovačku, bygr, .. tak to musí mít něco takové: tz. pořádné oko přímo v rámu.
redmax miract To bylo směrované na můj příspěvek? Oka jsou zafrézované do desky a kotvené do rámu. Kurtuji k tomu tunový bagr.
miract redmax Oka jsou zafrézované do desky a kotvené do rámu. Kurtuji k tomu tunový bagr. Můžeš sem prosím poslat fotku zespodu, jak je to kotvené do rámu? Nějak se mi nezdá, kam by to bylo kotvené ani velikost těch šroubečků...
redmax miract Nezdálo se mi tvoje tvrzení, tak jsem se podíval na foto nového vozíku a opravdu ty dnešní mají kotvící oka jen do překližky. Já mám těch ok šest a jsou to oka kotvené do rámu. Asi už taky začali šetřit nebo co.
svestka miract to jsou fakt hovada. Šetří všichni, ale tohle? Aby si to člověk dodělal doma, pořádně 🙁
gemb Tonovy bager vozime vo vnutri dodavky a nemusime nic kotvit, dodavka s bagrom a dvoma ludmi je presne 3,5 tony
gemb darklogic co potom hovorit na majstrov ktory si na malych autach vozia 2 az 3 ton bager, ukotvene su neni nikdy, nalozia ich len do nizkeho kontajneru a zaroven mas to tazisko bagra dost vysoko...