Dobrý den,
máte někdo nasazený / provozujete nový spoj Summit GT 80?
Díky.
Dobrý den,
máte někdo nasazený / provozujete nový spoj Summit GT 80?
Díky.
Ano.
Zatím v provozu pouze 3 měsíce - bez problémů, modulace 16 qam - 1,8 Gb/s. Jede v pohodě i 32 qam - není ale potřeba. Je problém z APC - nefunguje správně, bude prý opraveno novým fw.
Na 16 QAM má mít GT 80 přenosovou rychlost 3650 Mbps a 32 QAM nemá umět.
Umí to VLANy pro management?
No to v budoucnu, zatím to má šířku pásma 500 MHz a není to xpic, takže 16 qam - 1825 Mb/s, má ale umět 3650 Mb/s. 32 qam umí - je to koupené s licencí 2300 Mb/s, vlany by to mělo umět.
Aha, nerozumím tomu v "budoucnu"? Vždyť to na stránkách nabízejí, jako kompletně hotový "funkční" produkt.
V příštích verzích fw..., Za to dostat bura kolikrát to už každej zkoušel...
Kdy to bude??? to je otázka na Summit..
Jde o tento produkt jo?
Ano. Jde o GT 80G.
Je možné že to mají vyřešeno, zeptal bych se přímo v summitu, my to od nasazení neřešili a koukám na jejich stránky a je to tam..
to nema 2000mhz kanal? a neumi to vyssi modulace?hm...
Aka je cenovka za toto radio, ktore nevie ani 10Giga? 80G radia ktore nevedia 10Giga mi pridu absurtne po nastupe dalsich 60Ghz produktov za nizsie ceny a ovela nizsiu spotrebu.
kozlicek to je vtip ? Za tyhle peníze mám Erica s výrazně většíma možnostma, kapicitou, využitím pásma a bůhví čím ještě a ještě mi trochu zbude
stepan_benes ale nebudeš správný srdcař, někteří prostě jedou summit už od dávných dob a otočit kormidlem je pro někoho hold obtížný. Hlavně v hlavě.
@s_a_m není to ta bájná paní Kolumbová na kterou jsi rok čekal?
📡 Telekomunikace.cz