Kdy to bude??? to je otázka na Summit..

Ano. Jde o GT 80G.

centr změnil název na Summit GT 80G .

Je možné že to mají vyřešeno, zeptal bych se přímo v summitu, my to od nasazení neřešili a koukám na jejich stránky a je to tam..

to nema 2000mhz kanal? a neumi to vyssi modulace?hm...

Aka je cenovka za toto radio, ktore nevie ani 10Giga? 80G radia ktore nevedia 10Giga mi pridu absurtne po nastupe dalsich 60Ghz produktov za nizsie ceny a ovela nizsiu spotrebu.

zdeneksvarc změnil název na Summit GT 80G zkušenosti .

kozlicek to je vtip ? Za tyhle peníze mám Erica s výrazně většíma možnostma, kapicitou, využitím pásma a bůhví čím ještě a ještě mi trochu zbude 🤣

stepan_benes ale nebudeš správný srdcař, někteří prostě jedou summit už od dávných dob a otočit kormidlem je pro někoho hold obtížný. Hlavně v hlavě.

@s_a_m není to ta bájná paní Kolumbová na kterou jsi rok čekal?

Ano to je právě ona máme nasazeno a zatím funguje akorát je tam par chybek ve FW a zatím se nám nepodařilo jej aktualizovat (nefunkční MGMT VLAN).
      @stepan_benes: Ano zajisté máš pravdu, ale zase +23db na 4Qam 🙂 Eric jen +18 v HP licenci 🙂
      Lazení je druhá věc ten držák oproti Ericu bych asi vzal a zahodil, další taková zajímavá věc tohle rádio je schopno napájet druhé rádio. Celková běžná spotřeba při +-30w při max výkonu a teplote +- 15°C (802.3 bt, rádio se však rozběhne i na MK 1G PoE)

s_a_m od té doby, co existuje siklu 10Gbit, tak padl posledni duvod hledat neco jineho. Má ještě lepší spotřebu a perfektní citlivost.

Porovnavat tx power 18 vs 23 dbm je aj tak k prdu...ked bude mordor aj tak to lahne...

Erik ve verzi 6352/3 už umí +21db !!!

o 14 dní později

Zkušenosti máme, ale bohužel je zde snad ani nemohu prezentovat.

📡 Telekomunikace.cz