Ano to je právě ona máme nasazeno a zatím funguje akorát je tam par chybek ve FW a zatím se nám nepodařilo jej aktualizovat (nefunkční MGMT VLAN).
@stepan_benes: Ano zajisté máš pravdu, ale zase +23db na 4Qam 🙂 Eric jen +18 v HP licenci 🙂
Lazení je druhá věc ten držák oproti Ericu bych asi vzal a zahodil, další taková zajímavá věc tohle rádio je schopno napájet druhé rádio. Celková běžná spotřeba při +-30w při max výkonu a teplote +- 15°C (802.3 bt, rádio se však rozběhne i na MK 1G PoE)

s_a_m od té doby, co existuje siklu 10Gbit, tak padl posledni duvod hledat neco jineho. Má ještě lepší spotřebu a perfektní citlivost.

Porovnavat tx power 18 vs 23 dbm je aj tak k prdu...ked bude mordor aj tak to lahne...

Erik ve verzi 6352/3 už umí +21db !!!

o 14 dní později

Zkušenosti máme, ale bohužel je zde snad ani nemohu prezentovat.

vdr to by mě docela zajímalo

• ef likes this

vdr Určitě prezentuj, od toho fórum je....

o 20 dní později

Zdravím, kterou verzi SMS používáte na nastavení?
      Respektive která je nejnovější? Mám 11.2.102

Chystal jsem se to pořídit, takže si to zas mám rozmyslet podle toho co ctu ? Kapacita v nedohlednu a cenovka nekonkurencni ?

Rád bych na cca 4km vic jak 2 Gbity, co dnes na to použít ? Erika taky zvazuji, ale nemam snim zkusenosti. Siklu mi přijde vhodný na mnohem kratší vzdálenosti, nebo ?

Erika a nic neřeš. Dá to 10Gbit, výkon to umí až 21dBm. Jen škoda, že zatím nedělají větší antény jak 60cm.

petrbacina A taky to žere a je to velké jako kráva :-)

Co přesně je velké? Spotřeba kolem 50W je pro 10Gbit spoj moc??? Vždyť to dnes žere i každej druhej 10Gbit switch...

miract omyl, zapletl jsem do toho outdoor provedení na jiných pásmech, kde je venkovní "indoor jednotka" a celé to například v 10GHz žere 70W jak nic.

orel005 Siklu (10Gbps) má velice dobrou odolnost = myslím si na úrovni Erika a spotřebu (v posledních HW v) pod 40W.
            Ale nyní (ne)trpělivě očekávám Ray80.

julian spis me zajima, kdy to pujde fakt koupit, ono reci kolem toho uz bylo x let

📡 Telekomunikace.cz