pedro4444 7.11.1 a zatial v pohode.. nevidel som dovod uz vyssie pozeral som zmeny a nic pre 60g tak zatial nebol dovod ist vyssie..
Rox169 pedro4444 Souhlasím s Pedrem...proč upgradovat, když v logu není nic ohledně 60Ghz technology. Já upgraduji každý velký update, ale počkám na 7.14.1 a pak aktualizuji všechna moje zařízení včetně 60Ghz, ale pokud jde o další minoritní aktualizaci typu 7.14.xy tak tu už na 60Ghz neinstaluji...
pedro4444 Rox169 ale preco si daval aj na 60 - 7.14.1? ved som to znova presiel zas ani v tych novych 7.16 stale nic pre w60 takze ja stale ostavam na 7.11.1 bo na 60g to ine nespravi alebo si mal iny dovod preco si isiel vyssie aj na 60g?
vecino No to brzo 😀 ... už jsme také měli nějaké utopence. Jdou nějak při nákupu rozpoznat? Je to nějaká nová revize? Ještě by měli zrevidovat SA, protože tam to těsnění kolem dokola je také nějaké divné a někdy do toho teče.
vecino Super - díky za info. Poznáš při objednávce co ti pošlou? Jestli už jsou s ventilem nebo bez? Chápu, že nový várky bude distribuce posílat už asi s ventilem, ale někde se třeba ještě zbavují původních verzí bez ventilu. Proto se ptám.
honzam vecino Však ano. Několikrát a soustavně 🙂 jsem jim to reklamoval. Při posledním ticketu mě napsali že se chystá nová revize
vecino honzam Jj četl jsem o tom opakovaně na https://forum.mikrotik.com/, tady na fóru i máme vlastní zkušenost. Spíš je s podivem, že po těch x-letech a zkušeností co mají s hw to tam nedají rovnou / nepoučí se z minulosti a musí přijít nejdříve X reklamací, aby si nafackovali a udělali úpravu. 🤷
hapi nenateklo nám ani do jednoho. Samozřejmě chápu že uzavřené zařízení je vždy problém ale nevěřím tomu že tohle řešení pomůže. Tohle má jenom vyrovnat tlaky aby nefouklo těsnění a nenasálo to kolem něj.
nechtej Já měl utopený všechny z první dávky (vydrželi až do konce záruky)co jsem koupil, ty pozdejší zatím drží
honzam My měli vytopené desítky kusů, hlavně CubePRO. Ale CubeSA také. Ty CubePRO když jsem je zkoumal tak z 99% zatekli tím čumákem. Ta nová revize má ten čumák vyřešený jinak