Tak nevím no. Verze 7.12.2 - stabilní, zatím se to neodpojilo ani jednou a drží (nechci to zakřiknout). Ale hodnoty btest se pořád drží kolem 400M signál -47 a -50, Rate 2,3G, takže verzí to nebude. Na zkoušku jsem ještě vyměnil jednotku u klienta a zaměřoval (0,4 stupně se povedlo - což považuji za téměř super) - stále stejné. Změna frekvence také nepomohla. Nevím no, zkusím počkat ještě na nějakou jinou verzi novější a uvidíme.
MK cube sa/pro 60G - verze stable ?
Testuji z CCRka , na klienta. 2 a více klientů v TCP, tak max 400M. Udělal jsem test v UDP - 1G. Jdu hledat chybu.
Nedávno jsem upgradoval cca 20 ARM modelů LGHH a Cube Pro z 7.13.1 na 7.13.4.
1 Cube a 1 LHGG skončilo v reboot smyčce.
LHGG jsem vyřešil NetInstallem.
Cube Pro je dost blbě dostupné. Máte někdo nějaký nápad, jak ten NetInstall udělat v takovéto situaci?
Díky
Mirek
7.11.1 a zatial v pohode..
nevidel som dovod uz vyssie pozeral som zmeny a nic pre 60g tak zatial nebol dovod ist vyssie..
Souhlasím s Pedrem...proč upgradovat, když v logu není nic ohledně 60Ghz technology. Já upgraduji každý velký update, ale počkám na 7.14.1 a pak aktualizuji všechna moje zařízení včetně 60Ghz, ale pokud jde o další minoritní aktualizaci typu 7.14.xy tak tu už na 60Ghz neinstaluji...
- Upraveno
No to brzo ... už jsme také měli nějaké utopence. Jdou nějak při nákupu rozpoznat? Je to nějaká nová revize?
Ještě by měli zrevidovat SA, protože tam to těsnění kolem dokola je také nějaké divné a někdy do toho teče.
To není odtoková díra ale kompresní ventil. Podobný je například na profi spojích
Super - díky za info. Poznáš při objednávce co ti pošlou? Jestli už jsou s ventilem nebo bez? Chápu, že nový várky bude distribuce posílat už asi s ventilem, ale někde se třeba ještě zbavují původních verzí bez ventilu. Proto se ptám.
Revize se nezměnila, krabička vypadá na první pohled stejně. Asi nepoznáš.
Myslím si, že se chytili za nos - museli mít na tohle hodně reklamací (utopenci).
- Upraveno
nenateklo nám ani do jednoho. Samozřejmě chápu že uzavřené zařízení je vždy problém ale nevěřím tomu že tohle řešení pomůže. Tohle má jenom vyrovnat tlaky aby nefouklo těsnění a nenasálo to kolem něj.
- Upraveno
honzam Jj četl jsem o tom opakovaně na https://forum.mikrotik.com/, tady na fóru i máme vlastní zkušenost. Spíš je s podivem, že po těch x-letech a zkušeností co mají s hw to tam nedají rovnou / nepoučí se z minulosti a musí přijít nejdříve X reklamací, aby si nafackovali a udělali úpravu.