- Upraveno
No to brzo ... už jsme také měli nějaké utopence. Jdou nějak při nákupu rozpoznat? Je to nějaká nová revize?
Ještě by měli zrevidovat SA, protože tam to těsnění kolem dokola je také nějaké divné a někdy do toho teče.
No to brzo ... už jsme také měli nějaké utopence. Jdou nějak při nákupu rozpoznat? Je to nějaká nová revize?
Ještě by měli zrevidovat SA, protože tam to těsnění kolem dokola je také nějaké divné a někdy do toho teče.
To není odtoková díra ale kompresní ventil. Podobný je například na profi spojích
Super - díky za info. Poznáš při objednávce co ti pošlou? Jestli už jsou s ventilem nebo bez? Chápu, že nový várky bude distribuce posílat už asi s ventilem, ale někde se třeba ještě zbavují původních verzí bez ventilu. Proto se ptám.
Revize se nezměnila, krabička vypadá na první pohled stejně. Asi nepoznáš.
Myslím si, že se chytili za nos - museli mít na tohle hodně reklamací (utopenci).
nenateklo nám ani do jednoho. Samozřejmě chápu že uzavřené zařízení je vždy problém ale nevěřím tomu že tohle řešení pomůže. Tohle má jenom vyrovnat tlaky aby nefouklo těsnění a nenasálo to kolem něj.
honzam Jj četl jsem o tom opakovaně na https://forum.mikrotik.com/, tady na fóru i máme vlastní zkušenost. Spíš je s podivem, že po těch x-letech a zkušeností co mají s hw to tam nedají rovnou / nepoučí se z minulosti a musí přijít nejdříve X reklamací, aby si nafackovali a udělali úpravu.
já měl utopený dva a to proto, že jsem je dal obráceně - logem vzhůru nohama.
Já měl utopený všechny z první dávky (vydrželi až do konce záruky)co jsem koupil, ty pozdejší zatím drží
Zkousel jste to nekdo opravovat?
Moc nechápu, proč tu vývodku nemůžou udělat dolů, jako u UBNT, asi by to bylo dražší, ale tohle moc vymyšlené není jako Nray držák a ta průchodka do toho.
Rox169 ale preco si daval aj na 60 - 7.14.1?
ved som to znova presiel zas ani v tych novych 7.16 stale nic pre w60 takze ja stale ostavam na 7.11.1 bo na 60g to ine nespravi alebo si mal iny dovod preco si isiel vyssie aj na 60g?
Proč? Protože i s verzí 7.12.1 se občas objeví kernel failure. S verzí s 7.16 a vyšší jsem toto nezaznamenal. Né všechno je v changelogu
📡 Telekomunikace.cz