gawagandalf Tlapnet je dost velký ISP, kvalita se bude myslím lišit mezi lokalitami. Osobně jsem přes ně pár přípojek zařizoval a 1) běžely velmi slušně 2) nemusel jsem řešit ještě ani jeden problém. Z pochybných anonymních recenzí často od konkurence nelze nic vyvozovat.
Naštěstí díky novémů ZoEK si můžeš připojení bez sankcí vyzkoušet - pokud by to jelo blbě, přejdeš jinam.
CETIN a rychlost max 20 Mbit, přitom sousedi mají 100 Mbit
Nemáte někdo kontakt přímo na techniky v Cetin? Ty obecné adresy jim moc nefungují... nikdo na dotazy neodpovídá.
gawagandalf Na info@cetin.cz mi vždy na všechno do pár dní odpověděli.
cetin odpovida... esi po 2 dnech nic, napis znova... technik je tvor individualni, ma toho hodne na praci...
gawagandalf a priamu linku do washingtonu nechces? Milujem toto...dajte mi cislo priamo technika...prd...ty ked si v robote a volali by ti individualny zakaznici by si robil co? Bola by z teba telefonna ustredna. Platis firme XY mesacne , ries to s firmou...neplatis technikovi.
gawagandalf A ja se do tebe taky pustim ... Chces obyc info, res si to normalni cestou ...
Ja resim s vodafonem chybu v jejich siti bezmala 2.5 roku a kdyz jsem 1.7 roku se nikam nedostal normalni cestou, slo to spravnim rizenim pres CTU. U T-Mobile par mesicu porusovani sitove neutrality a taky nic ... Tak tam jsem si pak sehnal telefon jinam ... Ale ty chces uplne zakladni informace, tak to res uplne zakladni cestou!!!
Kluci ti poradili, tak se nemusis ptat porad dokola a co kdyby ... Od toho fakt forum podle me neni. Je to technicke, ale neni zde primarne na cetin a xdsl... To proste musis resit s nima ... ne tu.
gawagandalf to je ale normální tad na tomto fóru. Dočkat se odpovědi je těžké. Hlavně, že každý je chytrý.
Ale pokud mám navázat na Váš dotaz, tak jsem informace, co jsem měl, tak jsem Vám předal. Takže pokud budete chtít, kontaktujte mě a připojení Vám zajistím.
janconka Zatim to resim po sve trase s poskytovatelem, uvidime, jestli se nekam dobereme. Mimochodem ten technicky kontakt neni treba, z info cetinu odpovedeli co jsem potreboval.
Sam jsem zvedav, az to prijdou zmerit, co jim to tam bude hlasit. Dekuji za ochotu.
- Upraveno
janconka Jeden obor, ale neznamena specializaci a konkretni hodnoty na siti cetin. To ze jsme tu dost poskytovatele internetu, neznamena, ze delame technologie xdsl a mame pristupy ci resime veci ohledne xdsl a cetinu.
U doktoru to mas stejne, taky je to doktor, ale jeden je detsky, druhy je psychiatr, dalsi mozkovy chirurg, atd. ...
Par kluku mu napsalo moznosti a pripadne smer, kde muze ziskat vice info, ale ptat se dal ....
Pred hodne lety bylo par for, kde se radilo ohledne PC a IT obecne. No a i na jinem miste jsem pomahal a radil. Az se casem objevil i clovek, co se nekolikrat denne na neco optal, nikdy nepodekoval a vrchol pak byl, kdyz prisel s dotazem rozmeru A4. Reakce jednoho byla, optej se googla. Jeho reakce, tam jsem to nenasel ...
Nasledne dostal odkaz na googla s dotazem rozmer A4 ... a zas ticho ... No zkusil se jeste jednou optat a dostal tam BAN. Fakt to dost casem otravuje, kdyz i misto hledani odpovedi se porad nekdo pta na stejne veci dokola ...
Vsem, kteri poskytli cenne rady, moc dekuji za ochotu a nasmerovani.
gawagandalf
možná by jste se měl ptát s pokorou, lidi kteří jzde jsou a snaží se poradit ve velké části začínali jako garážníci, a ne nás urážet u názorů co se vám nelíbí.
ps: kvalita kabelu může být různá ikdyž je doveden do několikda domů (může tam být zatečená spojka , může být poškozen při pokládce, může tam být souběh se silovým vedením, může být už "moc" služeb ...) nebo také může být chyba v systému a špatně se zobrazovat (to jsem řešil minulý měsíc nam mapami v cetinu) a asi nejjednodužší je si pár dní počkat na odpověd vašeho poskytovatele
oooo jak tady by se hodil vztyčený prst... dolu? .
A nebo ten prostredni nahoru?
Tak mu konečně někdo napište, že tohle je fórum pro telekomunikační operátory a nee support pro jejich zákazníky
- Upraveno
mac78 na starém fóru je přímo sekce "Dotazy od zákazníků"
gawagandalf pohoda, mi to nevadí, jen říkám že na old fóru na to byla přímo sekce