Kinet na strednom Slovensku je jeden obrovsky ojeb a zlodejina. Polku sieti tahaju bez platneho uzemka.. stylom, ze to oznamia starostom. Tam kde uzemka SSD robi, tam klamu ze sa jedna o siet na manazovanie trafostanic. Realne to mam zdokumentovane v par dedinach, nemaju tam pripojene ANI JEDNO trafo. Na stavebnom urade sa z nich idu posrat , lebo vsak verejny zaujem a SSD, takze im povolime vsetko. Mam info, ze kinet ma poskytovat koncovym sluzby len "docasne", ze vlastne SSD takto tu siet "testuje". Ale pochybujem ze kinet potom "vrati" zakaznikov co nakradol inym ISP. Drobnosti typu, ze kinet taha pripojky nacierno cez sukromne pozemky (nam krizom cez zahradu spravili pripojku bez toho , ze by sa pytali.. nikto nebol doma, tak to proste natiahli.. nastastie uz je zdemontovana, jeden pekny list to spravil). Maju cieleny marketing na klientov inych ISP (konkretne mam pocit, ze ma nemaju radi, ktovie preco). Za mna cisty odrb, hajzlovina a podvod. Myslienka open networku je uplne super, avsak nie v prevedeni ssd + kinet...
ps. ziadost o pristup mam uz podanu, tak som zvedavy ako sa k tomu postavia,,, pustit ma tam budu musiet, aj ked verim, ze sa im to pacit nebude